ScateR Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Ciao lidi chci se zeptat mam hru left 4 dead stazenou bezinstalacni. Steam mam ale jen na CS 1.6. Chci se zeptat jestli lef 4 dead nejak rozfacham abych mohl hrat po internetu s lidma?? Ja muzu hrat jen single a nepusti me to ani za zombiky hrat.. Help please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 na steamu sis mohl koupit original....byly slevy jako prase:) hmm nebo možná ještě jsou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 na steamu sis mohl koupit original....byly slevy jako prase:) hmm nebo možná ještě jsou.... njn ... a poradis mi co stahnout za patch aby mi to slo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Jen tak ti to nepůjde. To by pak nemělo cenu vydávat hru jako originál. Jdi na Garenu a tam je nějakej návod jak to rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScateR Odesláno Leden 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Jen tak ti to nepůjde. To by pak nemělo cenu vydávat hru jako originál.Jdi na Garenu a tam je nějakej návod jak to rozjet. ja ted stahuju nejakej L4D-1023 - Master Update.exe 1.1GB (read the note below) tak jen doufam ze nevadi ze ta moje hra je neinstalacni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.