Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 1

Nová konzole některé hry nejdou stáhnout

Otázka

Odesláno

Ahoj, po letech jsem si pořídil OLED verzi switche, neboť m= V1 už pomalu odchází baterka. Konzoli jsem zaregistroval jako primární a hned u první hry Divinity 2 narazil že mi z obchodu nejde redownloadnout.

Na původní konzoli jsem ji odinstaloval a na ní jde znovu instalovat, původní konzole je úplně vypnutá.

Zkoušel jsem novou odregistrovat a přidat znovu a stále to samé, spousta koupených her normálně jde a na razil jsem i u Dysmantle, stejný problém.

Poradil by mi někdo co s tím, zkoušel jsem googlit, ale moc z toho moudrý nejsem, díky.

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
před 9 hodinami, liborpoulik napsal:

Pokud si tu starou konzoli deaktivoval a tu novou nastavil jako primární, tak už by problém být neměl. Pokud jsi to neudělal tak to bude asi ono.

2 stejné konzole se stejným účtem nejde mít aktivní.

Ahoj, jestli deaktivací znamená že na konzoli v eshopu jsem ji odebral jako primární tak to jsem udělal, jinak mi nešla nová aktivovat jako primární

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu