marusenkarad Odesláno Červenec 21, 2023 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2023 Ahoj, můžete mi někdo prosím poradit, popřípadě zda máte zkušenost, co s touto chybou, hra nejde odstranit je ve store, jako stažena (nelze kliknout na hrát hru nebo odstranit, jako dříve) hra není na domovské stránce jen je v knihovně. Zkoušela jsem smazat mezipamět, obnovit licence , odpojit WiFi, nouzový režim nic nezabírá tovární nastavení jsem nezkoušela chyba je jen u jedné hry vše ostatní funguje. Napadá někoho, co ještě zkusit.? Děkuji Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 21, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2023 rebuild database v safe mode a nebo repair console storage tedy nic nrpomohlo? Citovat
marusenkarad Odesláno Červenec 21, 2023 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2023 Bohužel ne teď jsem zkoušela znovu. EDIT: Pokud se to někomu stane, tak zkoušet víckrát rebuild database v safe mode a nebo repair console storage na potřetí se povedlo hra funguje ale hraju stejně od začátku.... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 22, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2023 mozna by to chtelo zalohovat sejvy na cloud a udelat reset a vse znova natahnout Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.