Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunguje ChickHEN


frezen91468625049

Otázka

ČUS. Mám problém, vždycky sem normálne nahodil ChickHEN du do photo ChickHEN a nechám aby se instnul, PSP má bliknout zeleně a resetnout se, občas se to nepovede a má se to zkusit znova nebo najét na slim.pff (nebo jak to je) ALE! když to udělám teĎ tak se psp sekne a vypne zkoušel sem to asi 100x po sobě a nejde prostě.. Nevíte co stím ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahojte, nedavno jsem si poridil PSP 3004 se 6.20. Chtel jsem se na nem pokusit zprovoznit iso hry podle rad na foru. Bohuzel jsem se vtom strasne zamotal a nahral jsem do PSP spousty programu a ted uz nejde spustit ani jeden,skoncil jsem na tom, ze tam ted mam 5.03. Chtel jsem se zeptat na radu jak by jsem se mohl z teto situace dostat, zda je nejaka moznost smazat vsechny ty programy a zacit od zacatku aby jsem mohl hrat hry z karty.

Diky mooc za rady M

Nahral jsem tam: PATAPON2, TN Homebrew Enabler,Hellcats Recovery Flasher, CFWEnabler 3.70,ChickHEN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No, připoj PSP k PC, všechno z karty nakopíruj do PC (vytvoříš si zálohu karty = všechny soubory z PSP budeš mít v PC). Pak PSP odpoj, drž Power dokud se nevypne (zbavíš se HENu ...) a pak jdi do settings -> system settings -> format MemoryStick. Smažou se tim všechny data z karty, ty potřebný (savy apod.) pak neni problém obnovit ze zálohy, to ti řeknu pak později až mi řekneš, který soubory si chceš nechat. Pak už neni problém znova nahrát na kartu HEN + 5.03 Prome a nahodit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Super, savy jsou v ms0:/PSP/SAVEDATA, takže si je překopíruj ... co ještě chceš zkopírovat zpátky?

Návod na spuštění ISO her je tady http://console-forum.net/tema/89968-5-03-gen-c-5-03-prometheus-v7-pro-chickhen-mhuspeed-iso-cso-hry?highlight=5.03GEN, hry (ISO/CSO) kopíruješ do ms0:/ISO. Nic víc k tomu nepotřebuješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jestli tam máš 5.03 MHUSpeed3, tak ještě nahod 5.03 GEN-C nebo Prometheus, záleží co sis nahrál na kartu, pak by to už mělo být OK.

Když v PC klikneš pravym tlačítkem myši na tu hru a dáš vlastnosti, mělo by ti to v kolonce Typ souboru vypsat Soubor bitové kopie disku (.ISO). Prakticky mi jde jen o to, abys tam nekopíroval tu hru ještě zabalenou ... což se občas může stát, pokud nemáš nastavený automaticky zobrazování koncovek souborů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu