Jump to content
  • 0

Nefunguje ChickHEN

frezen91468625049

Question

ČUS. Mám problém, vždycky sem normálne nahodil ChickHEN du do photo ChickHEN a nechám aby se instnul, PSP má bliknout zeleně a resetnout se, občas se to nepovede a má se to zkusit znova nebo najét na slim.pff (nebo jak to je) ALE! když to udělám teĎ tak se psp sekne a vypne zkoušel sem to asi 100x po sobě a nejde prostě.. Nevíte co stím ?

24 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ahojte, nedavno jsem si poridil PSP 3004 se 6.20. Chtel jsem se na nem pokusit zprovoznit iso hry podle rad na foru. Bohuzel jsem se vtom strasne zamotal a nahral jsem do PSP spousty programu a ted uz nejde spustit ani jeden,skoncil jsem na tom, ze tam ted mam 5.03. Chtel jsem se zeptat na radu jak by jsem se mohl z teto situace dostat, zda je nejaka moznost smazat vsechny ty programy a zacit od zacatku aby jsem mohl hrat hry z karty.

Diky mooc za rady M

Nahral jsem tam: PATAPON2, TN Homebrew Enabler,Hellcats Recovery Flasher, CFWEnabler 3.70,ChickHEN

• 0

No, připoj PSP k PC, všechno z karty nakopíruj do PC (vytvoříš si zálohu karty = všechny soubory z PSP budeš mít v PC). Pak PSP odpoj, drž Power dokud se nevypne (zbavíš se HENu ...) a pak jdi do settings -> system settings -> format MemoryStick. Smažou se tim všechny data z karty, ty potřebný (savy apod.) pak neni problém obnovit ze zálohy, to ti řeknu pak později až mi řekneš, který soubory si chceš nechat. Pak už neni problém znova nahrát na kartu HEN + 5.03 Prome a nahodit.

• 0

Super, savy jsou v ms0:/PSP/SAVEDATA, takže si je překopíruj ... co ještě chceš zkopírovat zpátky?

Návod na spuštění ISO her je tady http://console-forum.net/tema/89968-5-03-gen-c-5-03-prometheus-v7-pro-chickhen-mhuspeed-iso-cso-hry?highlight=5.03GEN, hry (ISO/CSO) kopíruješ do ms0:/ISO. Nic víc k tomu nepotřebuješ.

• 0

Jestli tam máš 5.03 MHUSpeed3, tak ještě nahod 5.03 GEN-C nebo Prometheus, záleží co sis nahrál na kartu, pak by to už mělo být OK.

Když v PC klikneš pravym tlačítkem myši na tu hru a dáš vlastnosti, mělo by ti to v kolonce Typ souboru vypsat Soubor bitové kopie disku (.ISO). Prakticky mi jde jen o to, abys tam nekopíroval tu hru ještě zabalenou ... což se občas může stát, pokud nemáš nastavený automaticky zobrazování koncovek souborů.