Barvič12 Odesláno Červenec 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2023 Zdravím všechny, píši ohledně svého měsíčního předplatného Game passu na Xbox. Nekupoval jsem ho přímo od Microsoftu, ale levnější cestou z českého obchodu pomocí zaslání kódu. Dělám to tak již dlouho a nebyl žádný problém. Ten nastal teď, když je Game Pass aktivován na někoho, kdo je nejspíš u anglické společnosti BT/EE. To jsem se dočetl na stránkách Microsoftu, kde byl problém řešen a vyřešen v konverzacích nebyl. Je nereálné se dostat ke správě toho předplatného, abych jej zrušil, protože nežiji v UK. Koupil jsem jej 26.6. Měl tedy končit před dvěma dny a stále tam je. Nikdo mě nekontaktoval, žádné oznámení o končícím Game passu nepřišlo, žádná platba neproběhla. Podpora od Microsoftu byla taková, že mě přehodila na podporu BT/EE, která je bezradná. Tak se ptám jestli s tím má někdo zkušenosti, popřípadě jestli to vyřešil. Díky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 31, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2023 a pokud se podíváš do Správy tvého uctu, tak u záložky Předplatné, vidíš co? Účet Microsoft | Služby a předplatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barvič12 Odesláno Srpen 1, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2023 Vidím přesně tohle. Když to předplatné chci spravovat, tak to najede na stránku ee.uk, kde s tím jako Čech nic neudělám. Je to určitě nějaká šmelina a platí to za mě nevědomky někdo, kdo ten kód dostal k tarifu od BT/EE. Microsoft jsem kontaktoval a ti jsou bezradní. EE/BT jsem taky kontaktoval a nemají řešení. Tak to asi ukončí jen ten, kdo mi to na další měsíc zaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2023 Pokud to po tobe nechce penize a členstvá funguje, tak já bych to nechal tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.