Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

BT\EE Game Pass účet

Barvič12

Recommended Posts

Zdravím všechny,

píši ohledně svého měsíčního předplatného Game passu na Xbox. Nekupoval jsem ho přímo od Microsoftu, ale levnější cestou z českého obchodu pomocí zaslání kódu. Dělám to tak již dlouho a nebyl žádný problém. Ten nastal teď, když je Game Pass aktivován na někoho, kdo je nejspíš u anglické společnosti BT/EE. To jsem se dočetl na stránkách Microsoftu, kde byl problém řešen a vyřešen v konverzacích nebyl. Je nereálné se dostat ke správě toho předplatného, abych jej zrušil, protože nežiji v UK. Koupil jsem jej 26.6. Měl tedy končit před dvěma dny a stále tam je. Nikdo mě nekontaktoval, žádné oznámení o končícím Game passu nepřišlo, žádná platba neproběhla. Podpora od Microsoftu byla taková, že mě přehodila na podporu BT/EE, která je bezradná. Tak se ptám jestli s tím má někdo zkušenosti, popřípadě jestli to vyřešil.

Díky,

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím přesně tohle. Když to předplatné chci spravovat, tak to najede na stránku ee.uk, kde s tím jako Čech nic neudělám.

Je to určitě nějaká šmelina a platí to za mě nevědomky někdo, kdo ten kód dostal k tarifu od BT/EE. Microsoft jsem kontaktoval a ti jsou bezradní. EE/BT jsem taky kontaktoval a nemají řešení. Tak to asi ukončí jen ten, kdo mi to na další měsíc zaplatil.

IMG_0930.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu