Janek1710 Odesláno Srpen 12, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2023 Ahoj, při vložení sd karty do pc se mi z veškerého obsahu na kartě udělali zástupci. Měl jsem v PC vir, který jsem musel vyhledat a odstranit. Mezi tím, jsem sd kartu zformátoval a nintendo se mi totálně vybilo. Chci poprosit o návod. 1. Jak nabít/zapnout nintendo-2. Jak připravit sd kartu (co na ní nahrát a přes co). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janek1710 Odesláno Srpen 13, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2023 System Update:16.0.3./AMS 1.5.4/E. Přesto když zapnu hru, tak mi to napíše:"Please turn flight mode off" Po připojení mobilu-switche přes Rekado-následně spustím hekate mi vyběhne "SD Card Issues Check. The SD Card is initialized in 1-bit mode! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Janek1710 Odesláno Srpen 16, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2023 Prosím odkaz na návod, jak od začátku připravit novou sd kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 16, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Janek1710
Ahoj, při vložení sd karty do pc se mi z veškerého obsahu na kartě udělali zástupci. Měl jsem v PC vir, který jsem musel vyhledat a odstranit.
Mezi tím, jsem sd kartu zformátoval a nintendo se mi totálně vybilo.
Chci poprosit o návod. 1. Jak nabít/zapnout nintendo-2. Jak připravit sd kartu (co na ní nahrát a přes co).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.