Janek1710 Odesláno Srpen 12, 2023 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2023 Ahoj, při vložení sd karty do pc se mi z veškerého obsahu na kartě udělali zástupci. Měl jsem v PC vir, který jsem musel vyhledat a odstranit. Mezi tím, jsem sd kartu zformátoval a nintendo se mi totálně vybilo. Chci poprosit o návod. 1. Jak nabít/zapnout nintendo-2. Jak připravit sd kartu (co na ní nahrát a přes co). Citovat
0 Janek1710 Odesláno Srpen 13, 2023 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2023 System Update:16.0.3./AMS 1.5.4/E. Přesto když zapnu hru, tak mi to napíše:"Please turn flight mode off" Po připojení mobilu-switche přes Rekado-následně spustím hekate mi vyběhne "SD Card Issues Check. The SD Card is initialized in 1-bit mode! Citovat
0 Janek1710 Odesláno Srpen 16, 2023 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2023 Prosím odkaz na návod, jak od začátku připravit novou sd kartu. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 16, 2023 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2023 Citovat
Otázka
Janek1710
Ahoj, při vložení sd karty do pc se mi z veškerého obsahu na kartě udělali zástupci. Měl jsem v PC vir, který jsem musel vyhledat a odstranit.
Mezi tím, jsem sd kartu zformátoval a nintendo se mi totálně vybilo.
Chci poprosit o návod. 1. Jak nabít/zapnout nintendo-2. Jak připravit sd kartu (co na ní nahrát a přes co).
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.