patrikbb Odesláno Srpen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2023 Zdravím .A dotaz zní, nemám v tom zkušenost. Bude kapacita dostatečná 500Gb, když jsem koupil dalších 10her na CD? Kolik si to ukladá na to HDD, když hru zpouštím z CD? Je to plná instalace hry na HDD nebo jen nutná část ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2023 Z Blu ray disku je to vždy plná instalace, pokud stáhneš update hry, budeš mít stejnou velikost jako digitální verze, 500gb může stačit i nemusí, skutečná velikost 500GB hdd je ale jen nějakých 410GB, ps4 si bere část pro systém, počítej tedy zhruba v průměru jedna hra 40 až 50gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moore Karter Odesláno Říjen 30 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30 Mám systém PS 4 s kapacitou 500 GB. Mám k dispozici 410 GB. Zatím mám dostatek místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.