patrikbb Odesláno Srpen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2023 Zdravím .A dotaz zní, nemám v tom zkušenost. Bude kapacita dostatečná 500Gb, když jsem koupil dalších 10her na CD? Kolik si to ukladá na to HDD, když hru zpouštím z CD? Je to plná instalace hry na HDD nebo jen nutná část ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Srpen 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2023 Z Blu ray disku je to vždy plná instalace, pokud stáhneš update hry, budeš mít stejnou velikost jako digitální verze, 500gb může stačit i nemusí, skutečná velikost 500GB hdd je ale jen nějakých 410GB, ps4 si bere část pro systém, počítej tedy zhruba v průměru jedna hra 40 až 50gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moore Karter Odesláno Říjen 30, 2024 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2024 Mám systém PS 4 s kapacitou 500 GB. Mám k dispozici 410 GB. Zatím mám dostatek místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.