Fox666111 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Dobrý den, mám firmware 6.31 na PSP 3000 a chtěl bych si zahrát stažené hry. Můžete mi prosím poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Můžeme, podívej se do sekce PSP - Tutoriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 ÁÁáách jo :( Tady to máš http://console-forum.net/tema/110668-funkcni-hry-na-tn-hen-6-20-6-31-a-6-35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Escobar Gruber Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 6.35 ten se mi povedlo hacknout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 cracknuté,. roflmao z vás zešílel záchvatem mega smíchu. když nevíte jak se tomu řiká nebo jak se to píše tak radši nepište nic. Taky de o to jestli máš stálej flash nebo máš neúplnej. Pokuď úplnej tak v GAME máš hru a Xkem to spustíš.Když máš neúplnej tak spustíš Prometheus ISO Loader a zase to Xkem nahraješ.Vážně hrozně těžký a vůbec, takový lidi by si neměli kupovat konzole na kterejch chtěj provozovat hraní nelegálních kopií her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Ježiš zase nějakej chytrolín kterej se ve všem vyzná že? pepaszanto napiš mi zprávu pomůžu ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No ale to už se jako nedá že píše do 50 topiců ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.