vonydj Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zdravim, mam připojený xbox na lcd. Když vypnu tv, tak se mi zničeho nic sjede xbox do dashbordu asi .. svítí zelené kolečko? Když zapnu tv, tak se mi zapne znovu xbox. Jde to nějak nastavit, aby xbox zůstával zapnutý?? Mam to propojený přes hdmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Díval jsi se někdy, co se děje, když zapojuješ HDMI do zapnutýho zařízení? Evidentně ne. Jinak by jsi viděl, jak tam lítaj malý jiskry a celý to svítí os toho. Fakt Dobrej způsob, jak obejít tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Asi pouzivas nekvalitni hdmi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 je to bezna vec, tiez mi to robi, asi to nejak suvisi s vyhladavanim cez ktory kabel ma pustit X-ko signal zapojene mam audio totiz mimo HDMI (cez cinche do redukcie pre 5.1 repraky + video cinch mam do TV karty) robi mi to ale myslim len ked zapnem xbox a az potom prepnem na HDMI, ked uz bezi a prepnem naspat na PC (hram na monitore) tak bezi v poho dalej ... riesenie moze byt pri takejto telke to obchadzat cez PIP/POP (proste 2 screeny naraz, TV + Xko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 nejsem si jistej jestli 2m kabelu za 700,- bude nekvalitní. No mě to je jedno jak to děláš. Pokračuj v tom vesele dál. Mě o nic nejde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibi Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Dobře ty. Dobrej způsob jak si odpálit xbox :) No tak prvne to musis udelat pred zapnutim xboxu protoze pokud to udelas az po, tak to stejne zustane na HDMI a na komp to nedostanes a zadruhe jsem si koupil propojku na HDMI ve kterej to rozpojuju. Prece porad nepolezu za konzoli. Dalsi vec je, ze jiskry a sviceni jsem teda u HDMI nikdy nepozoroval a to s tim laboruju dost casto. Ted resim, ja dostat signal z HDMI na dve zarizeni (nejaky prepinac). Nasel jsem toho dost, ale bud to funguje obracene (tri a vice prepinanych vstupu a jedne vystup, nebo jeden vstup a dva vystupy ovsem neprepinany, ale bezici soucasne) Zkusil jsem poridit ten prepinac a zapojit ho opacne, ale bohuzel to nefunguje. Ted premejslim o koupi toho rozbocovace, ale tam si nejsem jistej jak si s tim xbox poradi, prave kvuli tomu testovani pripojenech vystupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Sibi napr. (ak ti cena vyhovuje) http://ww.hej.sk/pocitace-prislusenstvo/obchod/1223714/hdmi-a-display-port/digitus-hdmi-switch-4-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibi Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Sibi napr. (ak ti cena vyhovuje) http://ww.hej.sk/pocitace-prislusenstvo/obchod/1223714/hdmi-a-display-port/digitus-hdmi-switch-4-2/ Diky moc, ale na tohle uz jsem koukal. Je to celkem zbytecny (moc vstupu) a navic to funguje jako prepinac vstupu a u vystupu jako rozbocovac. Takze jak jsem psal, netusim jestli by se xbox s tim popral. Jedou oba vystupy najednou a protoze xbox si detekuje co je k nemu pripojeno, tak nevim co by to delalo. Chtel bych prepinac a ne rozbocovac, ale to asi neexistuje. Jinak tenhle konkretni kousek se da koupit i kolem 1100,- ale porad mi to prijde trochu dost na zkousku. Ja uvazuju o tomhle: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29770 Asi to zkusim a maximalne to vyuziju jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Panove novej DB detekuje signal na HDMI takze proto, neudels s tim nic. Je to standardni vec u HDMI dokonce i "starej dobrej" Scart to umel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Panove novej DB detekuje signal na HDMI takze proto, neudels s tim nic. Je to standardni vec u HDMI dokonce i "starej dobrej" Scart to umel ! Takze za to muze fakt xbox? Melo by se to stat vsem? Protoze u me na televizi se to nedelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Prosím tyhle vaše ho*na si řeště ve svých příspěvkách... Pokud nemáte radu na můj problém, tak se radši nevyjadřujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Jestli je výše uvedené pravda tak na tvuj problém neni řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vonydj
Zdravim, mam připojený xbox na lcd. Když vypnu tv, tak se mi zničeho nic sjede xbox do dashbordu asi .. svítí zelené kolečko? Když zapnu tv, tak se mi zapne znovu xbox. Jde to nějak nastavit, aby xbox zůstával zapnutý?? Mam to propojený přes hdmi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.