patrikbb Odesláno Listopad 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 Zdravím, chtěl bych se podělit o zkušenost. Mám dlouho koupené hry v knihovně od Ea ( předtím Origin), ale koupil jsem si stejnou hru co jsem měl v knihovně EA do knihovny Steam. A co jsem se divil, že když jsem hru zpustil ze steamu načetli se mi všechny save a dokonce jsem dostal do steamu všechny sběratelské kartičky. Má někdo podobnou zkušenost, nebo na tom Steam zapracoval ? A mohu si znovu koupit do Steamu např do sbírky sadu Battlefield , a načtou se mi všechny hodnocení ? díky. P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 a nepousti to steam pres ea, ze musis mit tu jejich appku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikbb Odesláno Leden 3 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3 ano, mám jejich appku v PC , tedy i účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 3 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3 a z5 k dotazu, nepouští to steam pres tu EA apku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikbb Odesláno Leden 4 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4 pravděpodobně ano, takže je to propojené . mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.