patrikbb Odesláno Listopad 26, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 Zdravím, chtěl bych se podělit o zkušenost. Mám dlouho koupené hry v knihovně od Ea ( předtím Origin), ale koupil jsem si stejnou hru co jsem měl v knihovně EA do knihovny Steam. A co jsem se divil, že když jsem hru zpustil ze steamu načetli se mi všechny save a dokonce jsem dostal do steamu všechny sběratelské kartičky. Má někdo podobnou zkušenost, nebo na tom Steam zapracoval ? A mohu si znovu koupit do Steamu např do sbírky sadu Battlefield , a načtou se mi všechny hodnocení ? díky. P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 26, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2023 a nepousti to steam pres ea, ze musis mit tu jejich appku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikbb Odesláno Leden 3, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2024 ano, mám jejich appku v PC , tedy i účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 3, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2024 a z5 k dotazu, nepouští to steam pres tu EA apku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikbb Odesláno Leden 4, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2024 pravděpodobně ano, takže je to propojené . mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.