patrikbb Odesláno Leden 4 Nahlásit Share Odesláno Leden 4 Zdravím , má někdo zkušenost s laděním obrazu : mám TV Samsung QE55Q70T a PS4 slim. Zapnul jsem na PS4 HDR, a na TV taky, ale když pustím např hru MK11 nebo Battlefield , přijde mi to trochu vybledlé . Jak máte nastaveno vy, používáte HDR nebo to máte vypnuté ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4 https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q70-q70t-qled/settings neco zkus tady dle internetu, kazdopadne TV není uplne HDR superklassa, takze bych se nato spis vykaslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikbb Odesláno Leden 6 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6 Proč nepoužíváš to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 6 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6 kdyz TV nema dostatecnou svitivost, tak to bude takové o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.