Enty Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Hoj našel jsem to na ytbku tak se s váma podělim je to sice blbost ale hodí se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 s tím alobalem to není moc dobré...reaguje to jen pod některým úhlem...Já jsem si vymyslel lepší stylus tady moje video :D : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Ten alobal je vodič a me to jde celkem dobře ale moc to nepoužívám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 doporučoval bych zajít do obchodu a investovat 120,- korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 A já mám prsty a nemůžu si stěžovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Je jasný že se to nedá normálně používat je to spíš taková hračka :D A nejlepší jsou určitě prsty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 s tím alobalem to není moc dobré...reaguje to jen pod některým úhlem...Já jsem si vymyslel lepší stylustady moje video :D : Nepoužíváš tu náplň z fixy? A jakto že to nebarví? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Taky jsem si říkal :D ale jak vidíš nebarví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Nespíš má vypsanou fixu, nebo to vysušil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 jsem ji vykoupal a vysušil :D a zajímavé že to jede aj po pár měsících..čekal jasem že to uschne a pujde do kytek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.