hekkit Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 ahoj vsem mam mensí problem na svem iphonu 4 nemuzu tam nakopirovat moje fotky z pc neví te prosim vas jak je tam dostanu? predem vsem dekuji za odpoved ps iphone 4 mam asi 3dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Přes iTunes nebo to ti nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hekkit Odesláno Leden 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 to prave nevim jak jsem v iphonu novacek mel jsem predtim androida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Když to připojíš přes USB tak ti to najede jako přenosný zařízení ( Digitální fotoaparát ), tak to otevři a jdi na konec tý složky a tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hekkit Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Když to připojíš přes USB tak ti to najede jako přenosný zařízení ( Digitální fotoaparát ), tak to otevři a jdi na konec tý složky a tam. jj dik moc uz to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hekkit
ahoj vsem mam mensí problem na svem iphonu 4 nemuzu tam nakopirovat moje fotky z pc neví te prosim vas jak je tam dostanu? predem vsem dekuji za odpoved
ps iphone 4 mam asi 3dny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.