hekkit Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 ahoj vsem mam mensí problem na svem iphonu 4 nemuzu tam nakopirovat moje fotky z pc neví te prosim vas jak je tam dostanu? predem vsem dekuji za odpoved ps iphone 4 mam asi 3dny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ládaví88 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Přes iTunes nebo to ti nejde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hekkit Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 to prave nevim jak jsem v iphonu novacek mel jsem predtim androida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mr.Steph Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Když to připojíš přes USB tak ti to najede jako přenosný zařízení ( Digitální fotoaparát ), tak to otevři a jdi na konec tý složky a tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hekkit Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 Když to připojíš přes USB tak ti to najede jako přenosný zařízení ( Digitální fotoaparát ), tak to otevři a jdi na konec tý složky a tam. jj dik moc uz to jde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hekkit
ahoj vsem mam mensí problem na svem iphonu 4 nemuzu tam nakopirovat moje fotky z pc neví te prosim vas jak je tam dostanu? predem vsem dekuji za odpoved
ps iphone 4 mam asi 3dny
4 answers to this question
Recommended Posts