Marwe007-cz Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Zdar, mam takovej blbej dotaz. když si stahnu z netu hru na psp 3004 tak mi nejde spustit což je pochopitelný, ale je nejakej zpusob jak to donutit abych to na psp3004 spustil? mám na mysli nejakej editor nebo neco takovýho kde přepíšu licenci, nebo neco podobnýho. Zkoušel jsem PARAM soubor nahradit PARAM souborem z demo verze ale bez uspěchu. Jelikoš mam OFW 6.35 tak nemužu použít ChickHEN. Vemte si že stažený hry z ps store na psp jedou i stažený dema tak si myslim že by mohlo něco existovat tak spustit plnou hru staženou z třeba z torrentu. Doufam že ste pochopily co mam na mysli. díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Nic takovýho nejde. Nevíma le proč se nepodíváš do tutoriálů, kde je návod na ISO hry pro FW 6.35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwe007-cz Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ok. dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 nebo na psp.novinky.org tam to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwe007-cz Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 sice jsem nad tim strávil dost casu ale už mi ty hry jedou pres to co mi poradil tekken90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.