dvbman Odesláno Únor 21, 2024 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2024 Ahoj borci, je tu někdo, kdo má PS5 ve verzi Slim s mechanikou ??? Můžu se zeptat, jak to je: - dá se to taky postavit i položit nebo je to jenom v jedné poloze a na druhou se musí dokoupit stojan skoro za litr ? - ta mechanika se dá taky odpojit ? a k čemu to jako je ? - je nějaký důvod, proč si raději koupit dražší původní "FAT" verzi oproti nové a momentálně akční a levnější SLIM obzvlášť, když má ještě o něco větší SSD ? Citovat
dvbman Odesláno Únor 22, 2024 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2024 Nikdo nic ? PS 5 Slim tu opravdu zatím nikdo nemá ? Ani v Digitální edici ? (tu teda nechci, přece jen jsem sběratel a možnost spustit téměř všechny PS4 tituly si nenechám ujít). Když jsme u toho: někde jsem viděl i inzerát, že prodává PS5 Digitál + přikoupená BR mechanika. Tak jaký to teda dává smysl - prvně si koupím Digitál, který stojí skoro stejně a když mě to chytne, dokoupím mechaniku ? A co takové to roztýkání desky ve stojící podobě, přehřívání atd. Je to u PS5 SLIM s BR v pohodě nebo mám raději koupit původní ??? Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2024 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 23, 2024 Nikdo nic. Všici nakpupili puvodni. Koupil bych co je levnejsi. Se sundavaci mechanikou ma cenu: Esteticke hledisko Koupis 2/3/4 digi a jeenu mechaniku a hrajes z CD tam kde zrovna potrebujes. Pri dnesni cene v akci, kde je rozdil litr bych digi neresil vubec. Ps5 pro snad do konce roku a kdo vi kolik kusu, pocitej tedy rok, ze budes bez. Takze co se prvni objevi pod 10k bych koupil. fat or slim. Citovat
dvbman Odesláno Březen 6, 2024 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2024 Tak chvilku stál PS5 Slim s mechanikou 10.990,- a klasika 13, těšil jsem se, že ho v akci nebo s kódem koupím po 10k a teď ??? PS 5 Slim s mechanikou 13.590,-, digitál 11.190,- a původní verze je za 15 a mizí, no blééé Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 6, 2024 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 6, 2024 to je život, ono to přijde, neboj. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.