adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ahoj chtěl bych založit toto téma protože chci aby tady byla takové téma o wallpaperech neboli tapeta na plochu no a teď k věci chtěl bych aby ste tady dávali své výtvory sem naprostý amáter dneska sem začal takže bych chtěl aby mi také někdo poradil pracuji s programem Photoshop děkuji a přidávám svůj první výtvor je dost amatérské :thanks::thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Jinak jak píšeš že ve wallpaperech si amatér tak jestly chceš něco vytvořit tak napiš ;) Rád pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ano je to tak sem začátečník nechci nic vytvořit :) raději bych se to naučil sám:thx::thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovit Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Odkazů na různé tutorialy je na netu moc... Já se tak učil ze začátku v gimpu a pak jsem přešel na photoshop. A hooodně věcí jsem se naučil pomocí různých tutoru, a teď už je používám automaticky a hned to je k něčemu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 můžeš doporučit nějaké turtoiali vynech turtoials Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 http://www.tutorialized.com/ ;) uploaduj ty wally na imageshack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 dik hodí se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 jaké mám používat efekty apod. nikdy sem to nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovit Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Zkoušej, někdy se naučíš jaké používat efekty i metodou pokus omyl. Jinak moje pár minutová práce... :D [/url] A teď to zkritizujte všichni... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 není podle mě co kritizovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovit Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 no ale jo, zapoměl jsem na to logo vpravo dole, a taky jeji obrys je takový nějaký divný když se na to dívám po několikaté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 to ja bych měl pár věcí tak zaprvé ten přechod te borky ...no nevim jestli outer glow ale moc to tam nesedi navic přes ty čary ani moc enjde poznat ten větrák či co to je promin ale moc se mi to nelíbí:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Odkazů na různé tutorialy je na netu moc... Já se tak učil ze začátku v gimu a pak jsem přešel na photoshop. A hooodně věcí jsem se naučil pomocí různých tutoru, a teď už je používám automaticky a hned to je k něčemu... :) Gim je nějaký nový program to neznám :D Gimp ano ale Gimi je regionální zpravodajství na Primě a ne grafický program :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 prosím :nospam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovit Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Jo v poho, taky se mi to nelíbí :D byl to jen pokus... ten přechod sem mohl udělat jinak no, ale jak sem dostal chuť narychlo něco stvořit tak to tak dopadlo... Větrák tam žádný není, jen sem to chtěl prostě jako abstraktní pozadí k té slečně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 ja vím není to k tématu ale přidávam sig xD http://img585.imageshack.us/i/mjvytvor.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Tak talhe úžasnej sig už jsem dloho neviděl, opravdu dobrá práce. Jak ses to naučil? Někdo ti pomáhal nebo ty sám? Je to fakt úžasný... :dozey: _______ K tomuto je tu už Photoshop gallery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 to jako myslíš vážně? :D nebo si děláš prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 to jako myslíš vážně? :D nebo si děláš prdel? ironie...nebo si myslis ze je good? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 ne asi ironie ale nevím no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ne asi ironie ale nevím no :D Jestly se chceš vzdělávat ve Photoshopu udělej mi prosím sig s Ikerem Casillasem s logem Realu Madrid v klubových barvách díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 nevim proc nechces tutorialy z tutoriarts.cz ... kdyby sis prosel uz jen ty tutorialy tam a neco si znich vzal , tak by ta tvorba byla uplne jinde PS: neni nic lehciho nez napsat do vyhledavace nejaky to heslo ... photoshop, tutorial,signature .. a urcite neco najdes, protoze ona kdyz nebude ani tadle snaha tak nepocitej ze to bude nekdy nejak valny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Prosím držte se tématu a neodpočujte k signaturám zůstanme u tématu,kterým je wallpares děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.