miz012 Odesláno Březen 5, 2024 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2024 Zdarec, nekupoval prosim nekdo tento bundle? https://store.playstation.com/en-cz/product/EP9000-CUSA00917_00-U4UTLLBUNDLE0000 Podle vseho by z nej porad mel jit udelat upgrade na PS5... (ze bych mel jak PS4 tak PS5 verzi - nevim na co, ale mel bych Jde mi o to, jestli je tu nekdo, kdo to zkousel a kdo ma U4 z PS+ (stejne jako ja). Jestli se ty verze nejak nebiji... ale pocitam, ze by nemely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 5, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2024 chtel jsem kliknout a kliknul a piše mi to, že mám všecky edice, tak nevím, no:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 6, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2024 Odpovim si sam Vcera jsem teda zakoupil bundle U4 + LL s tim, ze jsem byl pripraveny hru nestahovat, abych ji pripadne mohl vratit. Po zakoupeni a prepnuti do PS5 varianty jsem ji mel ke koupi za 270 Kc. Takze super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 6, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2024 a není i ps5 verze v plusku? trošku se vtom sony shopu ztrácím občas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 6, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2024 nn, v plusku byla U4 (mozna bez multaku) a pak tusim Unch 1-3 collection Takto to mam v historii aktivaci (z PS+) Uncharted™: The Nathan Drake Collection 01/2020 UNCHARTED™ 4: A Thief’s End Digital Edition 04/2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 6, 2024 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2024 A máš to lepší plusko? já to vidím takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 6, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2024 nn mam zakladni Jako nevidim to nijak, ja si "vypisuju" z historie transakci co jsem si kdy aktivoval. Proto to vim Ty sis asi koupil bud LL nebo cely ten bundle (jako ja vcera) a proto vidis obe zakoupene. A PS5 kolekci vidis free, ze mas lepsi plusko, kdybys mel obyc mel bych ho za 270 Kc mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.