FrederickVI Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Zdravím, chtěl bych do iPhone nahrát jakýmkoli způsobem skladby s kvalitou přes 1000kb/s to je většinou formát .flac. Přímám jakou koli radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Zdravím, chtěl bych do iPhone nahrát jakýmkoli způsobem skladby s kvalitou přes 1000kb/s to je většinou formát .flac. Přímám jakou koli radu ;) Můžu mít na tebe jen vedlejší dotaz ? :-) Je ta kvalita hodně poznat když si pustim třeba tu normální kvalitu :D a pak pustim písníčku 1000kb/s ... ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Pokud máš dobré sluchátka, tak to je opravdu znatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Lossless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Lossless Byl si rychlejší než já :D Čirou náhodou jsem projížděl AAC Converter a narazil na něj ;) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Pokud máš dobré sluchátka, tak to je opravdu znatelné. No mám Koss Porta Pro... nevím jak na tom jsou s kvalitou zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Koss porta pro jsou dobrá sluchátka. Měl jsem je také a rozdí by jsi na nich mohl poznat ;) Já mám právě AKG K 450. Neuvěřitelný zvuk, přesnost a frekvenční rozptyl. Porty hravě strčí do kapsy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 :D abych řekl pravdu.. tak si už nedokážu nějak představit lepší zvuk než mají Porty... když sem si v nich poprvé pustil písničku tak jsem málem omdlel z těch basů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Porty jsou přebasovaný, ale to je vše. Zvuk v nich je nepřesný a každý tón se vecpal de jednoho rámusu so vydávají. Navíc nejsou uzavřené a to ztrácí na kvalitě ještě víc ;) Skus někdy pořádný sluchátka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Kokám na ty tvý.. to jsou bezdratovy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravím, chtěl bych do iPhone nahrát jakýmkoli způsobem skladby s kvalitou přes 1000kb/s to je většinou formát .flac. Přímám jakou koli radu ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.