FrederickVI Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2011 Zdravím, chtěl bych do iPhone nahrát jakýmkoli způsobem skladby s kvalitou přes 1000kb/s to je většinou formát .flac. Přímám jakou koli radu ;) Citovat
0 Mr.Steph Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2011 Zdravím, chtěl bych do iPhone nahrát jakýmkoli způsobem skladby s kvalitou přes 1000kb/s to je většinou formát .flac. Přímám jakou koli radu ;) Můžu mít na tebe jen vedlejší dotaz ? :-) Je ta kvalita hodně poznat když si pustim třeba tu normální kvalitu :D a pak pustim písníčku 1000kb/s ... ?? :) Citovat
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Pokud máš dobré sluchátka, tak to je opravdu znatelné. Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Lossless Citovat
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Lossless Byl si rychlejší než já :D Čirou náhodou jsem projížděl AAC Converter a narazil na něj ;) Díky Citovat
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Pokud máš dobré sluchátka, tak to je opravdu znatelné. No mám Koss Porta Pro... nevím jak na tom jsou s kvalitou zvuku. Citovat
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Koss porta pro jsou dobrá sluchátka. Měl jsem je také a rozdí by jsi na nich mohl poznat ;) Já mám právě AKG K 450. Neuvěřitelný zvuk, přesnost a frekvenční rozptyl. Porty hravě strčí do kapsy ;) Citovat
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 :D abych řekl pravdu.. tak si už nedokážu nějak představit lepší zvuk než mají Porty... když sem si v nich poprvé pustil písničku tak jsem málem omdlel z těch basů :D Citovat
0 FrederickVI Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Porty jsou přebasovaný, ale to je vše. Zvuk v nich je nepřesný a každý tón se vecpal de jednoho rámusu so vydávají. Navíc nejsou uzavřené a to ztrácí na kvalitě ještě víc ;) Skus někdy pořádný sluchátka :D Citovat
0 Mr.Steph Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2011 Kokám na ty tvý.. to jsou bezdratovy ? Citovat
Otázka
FrederickVI
Zdravím, chtěl bych do iPhone nahrát jakýmkoli způsobem skladby s kvalitou přes 1000kb/s to je většinou formát .flac. Přímám jakou koli radu ;)
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.