malda_8020 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Snažím se odpojit UMD mechaniku, protože po pádu mi při strtu divně chrčí.Ten hlavní flex kabel odpojenej mám, ale nemůžu najít ten druhý od toho posuvníku laseru.A bohužel vůbec nemůžu najít žadné schéma zapojení :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 a ty si to chces downloadnout? dej to do spravny sekce muj boze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Nevidim že by někde psal něco o downloadu, jde o hw problém s mechanikou takže to ve správný sekci více méně má. Jinak už sem to s ním pořešil po pm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 JJ problém vyřešen a moc děkuju Raczekovi a o žádném downloadu jsem se nezmiňoval, takže FxR buď v klidu, vlastně to ty si tady spamoval když se to tak vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.