Mi-6 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Ahoj, nevíte jestli existuje nějaká aplikace nebo prográmek na test mrtvých pixelů???? Děkuji za reakce a tipy:?:?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 mrtvích myslim že ne jen seklich (stuck) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 to nvm nvm. ale ja jich taky mam na psp jak nas**ných xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Nahod několik obrázků základních barev (modrá, zelená, červená ...) přes celej display a koukej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 kenny. tak ja jich mam nějak přes 100. tak komu by se to chtělo počítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Já mam 2 DP ... jestli je potřebuje mít přesně spočítaný, tak má smůlu ... ale upřímně, kdo by to počítal? Snad vidim jestli jestli mam 2 nebo 100 a jestli jich má 100 nebo 101 si myslim, že mu bude uplně jedno. Doporučuju přečíst http://console-forum.net/tema/58291-death-pixel-a-stuck-pixel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mi-6 Odesláno Leden 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 dík za reakce, já samozřejmě vím, že jednodušší je spočítat si mrtvé pixely. Já jsem si myslel, že je nějaká aplikace, kterou spustíš a pak ti napíše NO DP ---DISPLAY 100 % asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mi-6
Ahoj,
nevíte jestli existuje nějaká aplikace nebo prográmek na test mrtvých pixelů????
Děkuji za reakce a tipy:?:?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.