jantur Odesláno Duben 12 Nahlásit Share Odesláno Duben 12 Ahoj bando, napadla mě taková hra. Já vykopnu 3 slova a další hráč zadá další 3 slova až vznikne trojslovný příběh. Vykopávám: Adam a Eva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 13 Nahlásit Share Odesláno Duben 13 nazdar...takže-krteček je nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 13 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13 před 2 hodinami, okajos napsal: nazdar...takže-krteček je nejlepší 3 slova musejí dávat smysl okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 13 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13 Takže znova k pravidlům. Já napíši 3 slova a další člověk napíše 3 slova, až vznikne příběh bez blbostí. Vykopávám: Adam a Eva okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 13 Nahlásit Share Odesláno Duben 13 dovolím si podat protest...nevím co je na větě krteček je nejlepší špatné ? Ta věta určitě dává smysl...zeptej se tady krtka ..ten Ti potvrdí že to blbost není....potom bych tu měl jiné tři slova - krtek je borec už vidím ten krásný příběh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 13 dědo, ono to má navazovat na ty 3 předešlá slova... si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 13 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13 před 6 minutami, mirai_trunks napsal: dědo, ono to má navazovat na ty 3 předešlá slova... si myslím Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 13 Nahlásit Share Odesláno Duben 13 před 2 hodinami, mirai_trunks napsal: dědo, ono to má navazovat na ty 3 předešlá slova... si myslím---mi je to jasné od začátku...ale nepochopili jste moje škádlení s krtkem...myslel jsem že se připojí k akademické diskuzi...no už se nepřipojí ...zkazili jste to ..no...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 15 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15 V 13. 4. 2024 at 20:42, okajos napsal: Když nechápeš pravidla hry, tak tu nepiš. Adam a Eva se milovali pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 15 Nahlásit Share Odesláno Duben 15 sakryš to jsi mi to nandal....dohledem našeho krtka.... ten krtek tam bude a basta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 16 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16 krtčí norou velkou P.S. Abych ti udělal radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Duben 16 Nahlásit Share Odesláno Duben 16 to jsi mi udělal moc velkou radost.....ale už Ti to tady nebudu kazit....jenom aby Ti ten elán vydržel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Duben 17 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17 před 4 hodinami, okajos napsal: to jsi mi udělal moc velkou radost.....ale už Ti to tady nebudu kazit....jenom aby Ti ten elán vydržel.... Klidně napiš, krtek bude mít určitě radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 6 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6 jako vosí hnízdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.