Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Hry-Ad hoc,Game sharing

BeStHeRo

Recommended Posts

Cau vim ze tech temat je tu plno ale všechny jsou už stary. Tak mě nijak nekritizujte za to že zas zalažim nový apod. Ale ted k věci. Jedem na lyžak a ještě 2 kamoši ze třídy mají psp no a tak si ho tam berem. A chci poradit nějaky hry ktere jedou pres ad hoc a game sharing. Zatim sme zkouseli firedup a killzone tak chci fakt nejaky pařby. Nebo jestli je nejaka stranka kde je hodne takovych her.

Diky za každou hru nebo stranku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám dotaz oheldně multiplayeru. některé hry jdou parádně,ale například virtua tenis když dáme singl,tak pohoda,ale když double tak se to při hře seká. je to vadná verze tenisu nebo to prostě tak blbne?a další NFS underground- jelo to v pohodě,ale najednou mi skočilo v půlce kole modré pozadí, normálně jsem jel ale přestalo se načítat okolí trasy takže jsem nevěděl akm vůbec jedu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu