Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
to bude tím, že máš dash 8955. updatuj ho

Je jasne, ze uz mohol mat davno DB 9199 (neviem preco ho nema :D ), ale v tomto pripade ked DS2 je Wave6, cize DB 8955, tak to nebude asi ten jeho problem. Ale moze skusit, ci mu to pojde na DB 9199 http://www.xbox.com/en-US/Support/UpdateSteps stiahnut, rozbalit, priecinok "System update" dat na USB flashku (FAT32), pichnut do konzoly a vyhodi okno s moznostou na update...kontrola aky DB je v konzole: Settings/ System info a v nom 2.0.xxxx.0

Odesláno
Zdravim, uz jsem stahl DS2 ze 2 ruznych zdroju, vsechny hry co jsem palil doposud jsem daval na WAVE3, nikdy jsem nemel problem, ale DS2 nejede.. zkousel jsem i vypalit wave6 a pouzit activate.iso ale ani to nepomohlo .. Dash mam 8955. Nevite co s tim?
Tohle jsem tady psal pred par dny. Uz jsem nahral dash 9199, nabehne obrazek hry v hlavni nabidce, spusti se autoplay, zcerna obrazovka a po 10s to napise ze disk je necitelny nebo poskozeny, vypalil jsem uz vice nez 3 desitky her a nikdy jsem nemel problem, na druhe konzoli u znameho se dostane az do loadingu prvni mise a pak mu to udela to same. Palil jsem to uz 4x, je mozne ze vsech 10DVD ve spindlu od verbatimu je na *****? Palil jsem taky Skate3 na tu samou varku DVD a Skate se sekne a je nekonecny loading...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu