Umberto Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 to chce prostě origoš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Zdravim, uz jsem stahl DS2 ze 2 ruznych zdroju, vsechny hry co jsem palil doposud jsem daval na WAVE3, nikdy jsem nemel problem, ale DS2 nejede.. zkousel jsem i vypalit wave6 a pouzit activate.iso ale ani to nepomohlo .. Dash mam 8955. Nevite co s tim? to bude tím, že máš dash 8955. updatuj ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 to bude tím, že máš dash 8955. updatuj ho Je jasne, ze uz mohol mat davno DB 9199 (neviem preco ho nema :D ), ale v tomto pripade ked DS2 je Wave6, cize DB 8955, tak to nebude asi ten jeho problem. Ale moze skusit, ci mu to pojde na DB 9199 http://www.xbox.com/en-US/Support/UpdateSteps stiahnut, rozbalit, priecinok "System update" dat na USB flashku (FAT32), pichnut do konzoly a vyhodi okno s moznostou na update...kontrola aky DB je v konzole: Settings/ System info a v nom 2.0.xxxx.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeskle Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Diky za nejake rady, update Dashe samozrejme zkusim, ale pujdou na 9199 spustit wave2,3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Diky za nejake rady, update Dashe samozrejme zkusim, ale pujdou na 9199 spustit wave2,3? No jasně že pujdou.Proč by neměli jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Tak nechapu co kde delam spatne nebo jsem prehlednul, ale hned na zacatku jak bezim ve sveraci kazajce me sunda typek sedici u dveri na koleckovem kresle. Prosim malou napovedu . diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Tak nechapu co kde delam spatne nebo jsem prehlednul, ale hned na zacatku jak bezim ve sveraci kazajce me sunda typek sedici u dveri na koleckovem kresle. Prosim malou napovedu . diky Skade to bezis? :D Najprv dolava, stale rovno, potom dolava a doprava a doprava...Najdi si nejake video z hrania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 tak presne podle toho co pises a u toho druheho doprava sedi na voziku jeden zmetek a ten me vzdy sunda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Jaaaaj, ved ty myslis toho na konci. Ved mas na obraze, ze mas mackat "A" :lol: To nebude jediny krat :D Prvu hru hras? Vsak v hrach mas dost casto na obraze symboly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Jaaaaj, ved ty myslis toho na konci. Ved mas na obraze, ze mas mackat "A" :lol: To nebude jediny krat :D Prvu hru hras? Vsak v hrach mas dost casto na obraze symboly... jasny diky, neco uz odehrane mam, ale ten symbol "A" byl na zadech a nevsiml jsem si ho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Právě jsem to dohrála. Až na 15 level spokojenost. Ten konec mě stál tolik nervů, že málem letěla konzole z okna :D Ale první díl byl asi lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IpiSAkK Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Dead Space 1 je moje srdcová hra tak jenom dohraju JUST CAUSE 2 a hned přejdu na DEAD SPACE 2 :P muhehehehe..! :cheesygrin::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Dead Space 1 je moje srdcová hra tak jenom dohraju JUST CAUSE 2 a hned přejdu na DEAD SPACE 2 :P muhehehehe..! :cheesygrin::D Vdaka za oznamenie...inak ked DS je tvoja srdcovka, tak nechces prestat hrat JC2 a zacat DS2??? Dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeskle Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zdravim, uz jsem stahl DS2 ze 2 ruznych zdroju, vsechny hry co jsem palil doposud jsem daval na WAVE3, nikdy jsem nemel problem, ale DS2 nejede.. zkousel jsem i vypalit wave6 a pouzit activate.iso ale ani to nepomohlo .. Dash mam 8955. Nevite co s tim? Tohle jsem tady psal pred par dny. Uz jsem nahral dash 9199, nabehne obrazek hry v hlavni nabidce, spusti se autoplay, zcerna obrazovka a po 10s to napise ze disk je necitelny nebo poskozeny, vypalil jsem uz vice nez 3 desitky her a nikdy jsem nemel problem, na druhe konzoli u znameho se dostane az do loadingu prvni mise a pak mu to udela to same. Palil jsem to uz 4x, je mozne ze vsech 10DVD ve spindlu od verbatimu je na *****? Palil jsem taky Skate3 na tu samou varku DVD a Skate se sekne a je nekonecny loading... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 To spíš vypadá, že je špatná vypalovačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Podle toho co píšeš , tak už máš špatnou vypalovačku , když nezvládne ani na kvalitní VERBATIM . Musíš si koupit novou . Potom budeš moci vypalovat i na levnější DVD bez problémů . http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeskle Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Je to tak jak pisete, na ntb mi to vypalilo napoprve a jede to. Asi uz ma vypalovacka v PC odslouzeno. Stalo me to 8 DVD:cry: Smula je ze to nehodilo zadnou chybu pri paleni, normalne DONE! tak jsem myslel ze je problem jinde. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jak zabít toho bosse, když se udělá ten hack, vždycky na mě hned skočí a zabije mě, dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jak zabít toho bosse, když se udělá ten hack, vždycky na mě hned skočí a zabije mě, dík za radu Zmrazit ( zpomalit čas ) a povede se ti ho zabít . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 a zmrazim zpomalim ten čas? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 a jak zmrazim a zpomalim ten čas? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 a jak zmrazim a zpomalim ten čas? Dík Levá spoušť + Y . Používej funkci upravit příspěvek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filoussss Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Dík viď už se mi to povedlo :o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveMax Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Uz ste to nekdo prosel na tu nejtezsi uroven (3 savy za celou hru, zadny checkpointy, minimum zdravi a munice)? Ja to hral na Survivalist a teda ten ,spoiler -> nesmrtelnej zmetek na konci, kdyz se bezi k Markeru mi dal celkem zabrat. I kdyz popravde to tezky zacalo bejt az kolem 14 chapteru. <- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 potřebuju pomoct mám v raru dva dvd soubory A a B mám to hodit na jedno dvd nebo na dvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.