Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Space 2

Salazar

Recommended Posts

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravim, uz jsem stahl DS2 ze 2 ruznych zdroju, vsechny hry co jsem palil doposud jsem daval na WAVE3, nikdy jsem nemel problem, ale DS2 nejede.. zkousel jsem i vypalit wave6 a pouzit activate.iso ale ani to nepomohlo .. Dash mam 8955. Nevite co s tim?

to bude tím, že máš dash 8955. updatuj ho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to bude tím, že máš dash 8955. updatuj ho

Je jasne, ze uz mohol mat davno DB 9199 (neviem preco ho nema :D ), ale v tomto pripade ked DS2 je Wave6, cize DB 8955, tak to nebude asi ten jeho problem. Ale moze skusit, ci mu to pojde na DB 9199 http://www.xbox.com/en-US/Support/UpdateSteps stiahnut, rozbalit, priecinok "System update" dat na USB flashku (FAT32), pichnut do konzoly a vyhodi okno s moznostou na update...kontrola aky DB je v konzole: Settings/ System info a v nom 2.0.xxxx.0

Odkaz ke komentáři

Tak nechapu co kde delam spatne nebo jsem prehlednul, ale hned na zacatku jak bezim ve sveraci kazajce me sunda typek sedici u dveri na koleckovem kresle. Prosim malou napovedu . diky

Skade to bezis? :D Najprv dolava, stale rovno, potom dolava a doprava a doprava...Najdi si nejake video z hrania.

Odkaz ke komentáři

Zdravim, uz jsem stahl DS2 ze 2 ruznych zdroju, vsechny hry co jsem palil doposud jsem daval na WAVE3, nikdy jsem nemel problem, ale DS2 nejede.. zkousel jsem i vypalit wave6 a pouzit activate.iso ale ani to nepomohlo .. Dash mam 8955. Nevite co s tim?
Tohle jsem tady psal pred par dny. Uz jsem nahral dash 9199, nabehne obrazek hry v hlavni nabidce, spusti se autoplay, zcerna obrazovka a po 10s to napise ze disk je necitelny nebo poskozeny, vypalil jsem uz vice nez 3 desitky her a nikdy jsem nemel problem, na druhe konzoli u znameho se dostane az do loadingu prvni mise a pak mu to udela to same. Palil jsem to uz 4x, je mozne ze vsech 10DVD ve spindlu od verbatimu je na *****? Palil jsem taky Skate3 na tu samou varku DVD a Skate se sekne a je nekonecny loading...
Odkaz ke komentáři

Podle toho co píšeš , tak už máš špatnou vypalovačku , když nezvládne ani na kvalitní VERBATIM . Musíš si koupit novou . Potom budeš moci vypalovat i na levnější DVD bez problémů .

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1

Odkaz ke komentáři

Uz ste to nekdo prosel na tu nejtezsi uroven (3 savy za celou hru, zadny checkpointy, minimum zdravi a munice)? Ja to hral na Survivalist a teda ten ,spoiler -> nesmrtelnej zmetek na konci, kdyz se bezi k Markeru mi dal celkem zabrat. I kdyz popravde to tezky zacalo bejt az kolem 14 chapteru. <-

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu