Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead Space 2

Salazar

Recommended Posts

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

můžu se zeptat co je to za ten dash 9199?? ...v system info mam akorat dash 2.0.12.XX nebo jak to je..a nevím jestli je to ten správnej..vypálil jsem si DS2 na verbatimku a nejdřív "disk is unreadable" pak to po haluzy naskočilo a hrál jsem a ted zas nic..nabíhá to asi na 10. pokus a ještě bez save pozice... nechal jsem si udělat flash na novej LT v prosinci a nevim jestli mam nejnovější dash..respektive jestl to má na to vliv.....pálím na ntb..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DB máš správný - 9199 je starý . Když ti vypálené DVD takto zlobí , tak je to známka , že vypalovačka už dobře nevypaluje - obzvlášť jsou na to náchylné ntb . Jestli máš možnost , tak to zkus vypálit na jiné vypalovačce . Když se to potvrdí , tak si budeš muset pořídit novou vypalovačku - třeba externí .

Odkaz ke komentáři

tak se mi to podařilo na podruhé upíct a už to jede...zatím to hraju po chvilkách bo na to nemám víc času (doma furt plno a nemám na to klid)...chtěl bych se jenom zeptat..je ta hra tak striktně lineární nebo dveře, které jsou LOCKED(oranžové) jdou nějak otevřít?..jsou tam aj nějaké dobrovolné vedlejší úkoly, které je možné akceptovat/vynechat?? jsem našel nějakej deník v recepci nemocnice a nevím jestli jsem ho omylem nějak neodklepl..

Odkaz ke komentáři

a proč to sosáš přes torrent?...stáhni to od PACA a máš to jisty, že to pujde...nehledě na to, že to dává na czshare..máš 2x10částí..a naráz ti jich může jet po 300kb/s až 5 :)
a kde jsi to nasel? Ja nasel jen od Eagle88 a ten to ma v rapidsharu a to bych stahoval rok:(
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

já tu hru snad nedohraju...jsem v 6. pasáži kde začínám střílet ty bachratý zmetky a z ničeho nic mi to začne psat nečitelnej disk..přitom dvd je vypaleny správně..já už fakt nevím..smůla se mi lepí na paty :(

btw..když by došlo na to, že byc to musel pálit do třetice znovu..přišel bych o save pozice?je to nějak vázany k dvd?

Odkaz ke komentáři

já tu hru snad nedohraju...jsem v 6. pasáži kde začínám střílet ty bachratý zmetky a z ničeho nic mi to začne psat nečitelnej disk..přitom dvd je vypaleny správně..já už fakt nevím..smůla se mi lepí na paty :(

btw..když by došlo na to, že byc to musel pálit do třetice znovu..přišel bych o save pozice?je to nějak vázany k dvd?

Neinstalujes hry???

Save nie su viazane na DVD, ako by to vyzeralo :D

Odkaz ke komentáři

tak se mi to podařilo na podruhé upíct a už to jede...zatím to hraju po chvilkách bo na to nemám víc času (doma furt plno a nemám na to klid)...chtěl bych se jenom zeptat..je ta hra tak striktně lineární nebo dveře, které jsou LOCKED(oranžové) jdou nějak otevřít?..jsou tam aj nějaké dobrovolné vedlejší úkoly, které je možné akceptovat/vynechat?? jsem našel nějakej deník v recepci nemocnice a nevím jestli jsem ho omylem nějak neodklepl..

Neboj, děj tě vede až do konce, maximálně máš v uličkách nebo někde za rohem náboje a zdraví, ale nic nevynecháš. Takže klidně hraj hraj hraj....

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

no tak jsem si konečně pořídil alespon 60gb disk a zkoušel jsem nainstalovat DS2 dvd1 na něj...v při 49% to napsalo, že disk je nečitelny nebo poškrabany..zkoušel jsem to ještě se simsama ..a tam pro změnu v 91%..zkusim do třetice NFS ty mi jeli vždy...

EDIT: do třetice NFS se nainstalovalo spravně..takže znovu pálit DS2 :( ach jo

Odkaz ke komentáři

no tak jsem si konečně pořídil alespon 60gb disk a zkoušel jsem nainstalovat DS2 dvd1 na něj...v při 49% to napsalo, že disk je nečitelny nebo poškrabany..zkoušel jsem to ještě se simsama ..a tam pro změnu v 91%..zkusim do třetice NFS ty mi jeli vždy...

Slabo citatelny disk...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu