Fonziii Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 hra ma 2dvd..takze musis vypalit Acko a Bcko,kazdej soubor znich by mel mit pres 7gb.Cca po 6misi to bude chtit dvd2 az budes hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 na 2 dvd, hra je na 2dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 super dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 můžu se zeptat co je to za ten dash 9199?? ...v system info mam akorat dash 2.0.12.XX nebo jak to je..a nevím jestli je to ten správnej..vypálil jsem si DS2 na verbatimku a nejdřív "disk is unreadable" pak to po haluzy naskočilo a hrál jsem a ted zas nic..nabíhá to asi na 10. pokus a ještě bez save pozice... nechal jsem si udělat flash na novej LT v prosinci a nevim jestli mam nejnovější dash..respektive jestl to má na to vliv.....pálím na ntb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 DB máš správný - 9199 je starý . Když ti vypálené DVD takto zlobí , tak je to známka , že vypalovačka už dobře nevypaluje - obzvlášť jsou na to náchylné ntb . Jestli máš možnost , tak to zkus vypálit na jiné vypalovačce . Když se to potvrdí , tak si budeš muset pořídit novou vypalovačku - třeba externí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 máš nějaky zkušenosti s externíma pekárnama?..mohl bys něco doporučit?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 máš nějaky zkušenosti s externíma pekárnama?..mohl bys něco doporučit?.. Nejlepší je tato : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=75204 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Lidicky urcite to nikde neni ani s CZ titulkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Lidicky urcite to nikde neni ani s CZ titulkama? Nie...ved by to v CR a SR predavali s cz, nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 tak se mi to podařilo na podruhé upíct a už to jede...zatím to hraju po chvilkách bo na to nemám víc času (doma furt plno a nemám na to klid)...chtěl bych se jenom zeptat..je ta hra tak striktně lineární nebo dveře, které jsou LOCKED(oranžové) jdou nějak otevřít?..jsou tam aj nějaké dobrovolné vedlejší úkoly, které je možné akceptovat/vynechat?? jsem našel nějakej deník v recepci nemocnice a nevím jestli jsem ho omylem nějak neodklepl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ja jsem dnes byl na netu 10min,tak jsem nemel cas to prozkoumat,tak jsem se zeptal..ale dikec,jdu stahovat a parit:) snad to bude stat za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Lidicky,uz hodinu hledam nejakej spravnej torrent,nemate nekdo prosim odkaz? Nerad bych vypalil 2 dvd a to blbej torrentz..Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 a proč to sosáš přes torrent?...stáhni to od PACA a máš to jisty, že to pujde...nehledě na to, že to dává na czshare..máš 2x10částí..a naráz ti jich může jet po 300kb/s až 5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 a proč to sosáš přes torrent?...stáhni to od PACA a máš to jisty, že to pujde...nehledě na to, že to dává na czshare..máš 2x10částí..a naráz ti jich může jet po 300kb/s až 5 :) a kde jsi to nasel? Ja nasel jen od Eagle88 a ten to ma v rapidsharu a to bych stahoval rok:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 tak kde jsem to našel ... tady v downloadech..a ještě to dává na warforum http://console-forum.net/tema/43672-czshare-hellshare-dataport-a-uloz-to-od-vsech-pro-vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 já tu hru snad nedohraju...jsem v 6. pasáži kde začínám střílet ty bachratý zmetky a z ničeho nic mi to začne psat nečitelnej disk..přitom dvd je vypaleny správně..já už fakt nevím..smůla se mi lepí na paty :( btw..když by došlo na to, že byc to musel pálit do třetice znovu..přišel bych o save pozice?je to nějak vázany k dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 já tu hru snad nedohraju...jsem v 6. pasáži kde začínám střílet ty bachratý zmetky a z ničeho nic mi to začne psat nečitelnej disk..přitom dvd je vypaleny správně..já už fakt nevím..smůla se mi lepí na paty :(btw..když by došlo na to, že byc to musel pálit do třetice znovu..přišel bych o save pozice?je to nějak vázany k dvd? Neinstalujes hry??? Save nie su viazane na DVD, ako by to vyzeralo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 hry bych aj instaloval..ale nemám bohužel na co..sháním nějakej disk za slušnej peníz ;-) zatím jsem si koupil za 9,- 3x512mb kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Mozna ti odchazi mechanika,taky jsem to tak mel,stale necitelny disk ,nainstaloval na hadr a hraje se.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 tak se mi to podařilo na podruhé upíct a už to jede...zatím to hraju po chvilkách bo na to nemám víc času (doma furt plno a nemám na to klid)...chtěl bych se jenom zeptat..je ta hra tak striktně lineární nebo dveře, které jsou LOCKED(oranžové) jdou nějak otevřít?..jsou tam aj nějaké dobrovolné vedlejší úkoly, které je možné akceptovat/vynechat?? jsem našel nějakej deník v recepci nemocnice a nevím jestli jsem ho omylem nějak neodklepl.. Neboj, děj tě vede až do konce, maximálně máš v uličkách nebo někde za rohem náboje a zdraví, ale nic nevynecháš. Takže klidně hraj hraj hraj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 no tak jsem si konečně pořídil alespon 60gb disk a zkoušel jsem nainstalovat DS2 dvd1 na něj...v při 49% to napsalo, že disk je nečitelny nebo poškrabany..zkoušel jsem to ještě se simsama ..a tam pro změnu v 91%..zkusim do třetice NFS ty mi jeli vždy... EDIT: do třetice NFS se nainstalovalo spravně..takže znovu pálit DS2 :( ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 no tak jsem si konečně pořídil alespon 60gb disk a zkoušel jsem nainstalovat DS2 dvd1 na něj...v při 49% to napsalo, že disk je nečitelny nebo poškrabany..zkoušel jsem to ještě se simsama ..a tam pro změnu v 91%..zkusim do třetice NFS ty mi jeli vždy... Slabo citatelny disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.