jantur Odesláno Květen 8 Nahlásit Share Odesláno Květen 8 Mám rád první Far Cry v tropech, ale i dvojka FCčka v Africe mne nadchla. Chtěl bych znát váš názor na obě hry. U Far Cry mne nadchla atmosféra a dvojka zase svou rozsáhlostí v Africe. Jaké máte zkušenosti s těmito dvěma hrami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8 Žádné, je to 20 let:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 9 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9 před 17 hodinami, mirai_trunks napsal: Žádné, je to 20 let:) A Far Cry 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 9 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9 (upraveno) před 19 hodinami, mirai_trunks napsal: Žádné, je to 20 let:) To si fakt nepamatuješ jak se první Far Cry hrál (pokud jsi neměl PC master race)? Upraveno Květen 9 uživatelem jantur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 9 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9 vubec, hral jsem tech her hodne. a 20 let z5 si toho pamatuji malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 10 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10 Přáli byste si remake prvního Far Cry v posledním Crysis enginu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jantur Odesláno Květen 18 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18 Jaký máte vztah máte k Far Cry: Primal? Vyplatí se ho zahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.