kucis Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Zdravím všechny, má tu někdo zkušenosti se sdílením z pc do xka přes WMC? Nasdílené mám v pohodě, přehraju i .MKV, ale pohyb v menu je strašně pomalý, někdy se tak lágne, že mi to vyjede z WMC. Ale když se na video dostanu tak mi klidně 8GB HD stramuje až do konce v pohodě. Koupil jsem si víc ramek, vyměnil rouuter a zkoušel noťas připojit přímo přes kabel a furt nic... nějaké rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejpal1 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Nazdar.. Mě to dělá taky..(jak na starém tak na slim..neni vtom vůbec žádný rozdíl). Prostě WMC je v xboxu 360 pomalej.. Má pomalé odezvy i přes ovladač(infra..snad ještě horší)..Podle mě tomu nepomůže ani svěcená voda.. Je to dané systemem. Kdyby si na něco přišel tak dej vědět, ale silně o to pochybuji. AŤ se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Zdravím, no zajímavé je, že známému to jede normálně, ale jede pod Vistama, jak jsem tam napojil můj noťas pod sedmičkama, tak opět odezva jak cip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 zkuste TV ersity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zkoušel jsem, kdyby tversity uměla přehrát .mkv tak máme vyhrané, jenže neumí... Edit: Takže změna Tvresity přehraje MKV v xboxu, ale při přehrání to jakoby zkomprimuje, jsou tam znatelné kostky, tak nevím kde je chyba... Edit: Takže problém vyřešen, v nastavení jsem našel přímo kódování a kodeky, takže se tam dá i nastavit výchozí rozlišení... Navíc přes program tversity se dá v xku spustit více kodeků, jdou mi i avička, které mi předtím nejely... mkv to přehraje v 720p i 1080p, takže super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Mě funguje WMC v pohodě. Mám win 7 a běhá to luxusně rychle. Teversity je v klidu, a ještě jde třeba sdílet v Media Playeru, a to je taky docela v klidu. Ale umí to jen nějaká verze A ještě jde sdílet třeba v Nero Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 No zajímalo by mě proč to tak seká, dneska jsem to znovu zkoušel a opět velká odezva a když se dostanu do složky s více soubory, tak mi to napíše "conection failure" tversity je v klidě, ale strašně mi zatěžuje procák, páč to musí transkódovat při tom sdílení... takže ty máš taky win7, verze xka? už fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waczko Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 můžete mi poradit, jak jste to tversity rozjeli? Já jsem s tím včera bojoval a né a né ho do xboxu nasdílet :( kdybyste měli nějaký podrobný návod jak na to (pod w7 a s wi-fi) bylo by to super. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Já mam Visty a jede mi to úplně normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winfium Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zkus třeba lepší sítovou kartu s větší přenosovou rychlostí- 1000 Mbit/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Leden 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 síťovku? no mám noťas, takže jedinně externí, pokud něco takového je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Bude to fungovat když budu mít zapojene Xko(kabel) a Notebook(wifi) přes router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Půjde to ikdyz nemá live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexZakari Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ahoj,propojil jsem Xbox s PC pomocí Ps3 media server.Funguje to,ale nejdou filmy přetáčet,měnit zvukové stopy,titulky atd.Jde to někde nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splash Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 PC mam zapojený do wifi routeru přeš kabel a xbox přes wifi. Ale pořád mi to píše na xku chybu :"The Xbox 360 could not connect to twe Windows media centre to PC" a radej tam ze to mam zkusit znova (coz sem delal asi 10-krát). Nějaká rada? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 No nevím, teprve teď jsem se dozvěděl že to lagování u WMC nedělá jen mě. Zkoušel jsem to někdy v létě a koukám na to sekání tak jsem se podíval po alternativě které Xbox zvládá a našel jsem Zuna Media Player, propojuje se stejně s Xbox a ten už se neseká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.