Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pandora flash 5.00 ?

xxYoshixx

Otázka

Zdravim, mam nove udelanou pandora battery na PSP2004 s DC 8D a chci se zepatat, že kdyz spustim hru tak to hodi nejakou chybu, ikdyz pouziju EBOOTexchange nebo EBOOT patcher, tak hra se sice spusti, ale jen s cernou obrazovkou a pak je nutny restart ... A moje dalsi otazka je, jak si bezpecne bez BRICKNUTÍ nainstalovat nejaky lepsi CFW nez je 5.00, protoze tam skoro zadna nova hra nejede, dekuji :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Čau, ta hra nejde spustit, protože vyžaduje vyšší firmware. Jinak to vyřešíš tím, že si aktualizuješ firmware na 5.50 Prometheus. Návod je zde: http://console-forum.net/tema/67953-cfw-5-50gen-d3-5-50-prometheus-v2-kompletni-navod-co-delat , je to ověřený návod a pokud to nevypneš uprostřed aktualizace, neměl bys mít problém. A i kdyby, můžeš si to pomocí tvé pandorky spravit.

EDIT: Jinak zde je poslední verze promethea: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060014

Odkaz ke komentáři

• 0
Nekdo nadava ze 5.50 gen-d3 ze ma bugz taky m33 ze je lepsi me pride nejklepsi gen-d3. :)

Na M33 pouze musíš patchovat hry co chtějí vyšší FW a vše jede jak má, na D3 z neznámých důvodů nejdou spustit hry jako Chilli Con Carne, NHL 07, Splinter Cell: Essentials, Worms atd... a taky z neznámýho důvodu po nahrání 3% nejede Midnight Club - proč? Zkrátka bugy. Já teď mám 5.50 GEN-B2 (poslední verze bez integrovaných kodu na spuštění her co chtějí vyšší FW) a zatím mi vše jede jak má vč. již zmíněných her.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu