Pit-Bull Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Zdar moc a moc budu vděčný tomu kdo mi sem hodí odkaz na tuto hru v ENG aspoň základy v ENG díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 prosimmm o tuto hru :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 tady je to torrent http://thepiratebay.org/torrent/6061206/[PSP]The_3rd_Birthday[JAP][FULL][Patched] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 1. je to JAP ne? nebo to patched znamena ze je to eng? :D 2. pres torrenty nestahuju ale diky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 :-D patched a znamenat ze je to eng?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 A proč ne ?? Ten patch může být právě ta eng. už jsem to viděl u hodně her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Z tohodle je, ale jasně vidět, že je to JAP verze s patchem aby to jelo na CFW. :) Jinak EN oficiálně ještě nevyšla, akorát EN patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 A hodí sem někdo ten odkaz??!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 U této hry to znamená že je ang.menu a ve hře je jap. jazyk.Hrál jsem to do první kapitoly jenže tam pak vybírá člověk zbraně,asi i vylepšuje a to je taky jap,takže je lepší počkat na eu verzi. 1 part.http://www.megaupload.com/?d=84FVF4BF [/url] 2 part Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 díky ale včera jsem stáhnul a jsem teprve u 1 kapitoly :D u koho bosse na konzertě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Pod jakým CFW to běží ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 skoro na vsech:D ale mel jsem jen blbou verzi hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 lidi je ta hra dobrá? ať vim jestli ji mam stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danuj94 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 lehka hra az na reapra neplest s rolerem a druheho bossa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.