Lokajz Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Sry pokud zakladam znovu tohle tema nemuzu to najit ani kdyz dam hledat tak mi to nechce najit nic od gta takze se predem omlouvam ze zakladam tohle tema poradi mi nekdo nevim co mam delat v jednom ukolu je to hned na zacatku asi 5 ukol mam vyfotit nakyho spekouna v dodavce ale pokazdy mi to napise ze sem to posral co mam delat diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Prostě ho fotíš a oni tě nesmí vidět, pak myslim ještě někoho honíš... Ale musíš pořídit dobrou detailní fotku, pak pláchne a máš vyhráno, fotku pořídíš když zajede někam vedle silnice, ale než tam dojedeš, musíš si od něho držet odstup, nesmí si tě všimnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Už si to jenom matně pamatuju,ale musíš ho vyfotit z nějakýho místa ne ze silnice... a nebo ho máš následovat někde v pozadí a pak ho někdwe vyfotit.. jedno z toho to bude :D Už je to pár měsíců co sem to dohrál :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Neví někdo jak se dostat k tomuto balíčku? Je tady. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 já se pořádně rozjel na motorce a skočil tam :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Neví někdo jak se dostat k tomuto balíčku? Je tady. Předem dík. stejnej problem mam i ja, je tam skokanek ale je tam fakt tezky skocit, chce to trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 jo tenhle mi dal docela zabrat,chce to se fakt dobře trefit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Hm tak skákat tam by mě nenapadlo, já tam skákal ze shora z mostu. :wohow: EDIT: tak ho mám, musí se to vzít teréní motorkou a hodně se rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Hm tak skákat tam by mě nenapadlo, já tam skákal ze shora z mostu. :wohow:EDIT: tak ho mám, musí se to vzít teréní motorkou a hodně se rozjet. Ta terénní motorka = Sanchez :D Btw,já taky skákal pro ten balík...Chce to jen trochu zručnosti a udělat pěknej manévr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Ta terénní motorka = Sanchez :DBtw,já taky skákal pro ten balík...Chce to jen trochu zručnosti a udělat pěknej manévr :D Jo jasný já vim. A taky jde o to hodit tam pěknou tlamu na tý plošince :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
billabong4 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 musis ho vyfotit kdyz je ve slipech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.