foggie Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 zdravím.mám dotaz.je možné hrát na ps3 hry typu cal of duty s pomocí myši a klávesnice jako na pc?případně jakou myš a klávesnici pořídit.pomuže mi někdo??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Radši tu tenhle dotaz nepokládej, protože tě zprcaj místní "borci" co hrajou na Dualshocku a řikaj že klávesnice + myš je kombinace pro lamy :D Kup si FragFX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jde to, jenže adapter na to je poměrně drahá záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jde to, ale potřebuješ buď adaptér (jak říká huhla), Frag FPS (speciální ovladač na PS3, myš), jinak nelze :) Něco jsem zahlédl si s pomocí Bluetooth myši na KZ2, ale nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ja vim ze Unreal tournament 3 jde hrat ciste s USB klavesnici a USB mysi .. ale jinak rikaji ze to jina hra nepodporuje... navic ted si pockej az strilecky zacnou delat na MOVE.. jinak jediny reseni na vsechny strilecky Frag FPS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.