XPatrikX Odesláno Červenec 21 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 Ahoj, nejde mi spárovat VR2 s PS5. Zapojím do USB-C na přední straně, brýle svítí červeně, zapnu brýle, blikají a pak svítí bíle. Na obrazovce Tv se objeví věta " připojte VR2 přímo do USB-C". Myslel jsem, že jsou kaput, tak objednal hned druhé a zapojím a opět to stejné... Prosím HELP... ............................ 291 / 5 000 Výsledky překladu Výsledek překladu Hi, I can't pair VR2 with PS5. I plug into the USB-C on the front, the glasses glow red, I turn the glasses on, they blink and then glow white. The sentence "connect VR2 directly to USB-C" will appear on the TV screen. I thought they were kaput, so I immediately ordered a second one and plugged it in and the same thing again... Please HELP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 21 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 Tak interny píšou: Zkontrolovat zda je OK usb-c port v ps5ce, pripoj ovladac nebo externi disk, zda fungují OK. Zkontrolovat zda druhej konec kabelu, co vede do PSvr2 neni uvolnenej a sedi/je domacknut poradne ve vr2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPatrikX Odesláno Červenec 21 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 Děkuji za info, usb-c na PS5 vyzkoušen přes kabel s ovladačem při nouzové obrazovce... zástrčka do psvr2 několikrát vytažena a dána zpět... Pokud by přece byl problém v tomto, tak mi vůbec nesvítí brýle červeně a pak bílé. Hledal jsem na cizích fórech a několikrát to tam zmiňovali. Prostě na staré PS5 to nešlo a koupili novou a tam to jelo. USB-C na staré PS5 prý nemá dostatečné napětí, tam bude zakopaný pudlík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 21 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 divné, co je stará a co nová ps5? jako 2020 původní a teď slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPatrikX Odesláno Červenec 21 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 No, na zahraničních fórech se objevují zprávy, že se jim to děje...sony podpora si s tím +-, taky nevěděla rady a doporučila vrátit zboží... Každopádně bude problém v usb-c jinak to nevidím... Sony podpora pouze doporučovala resetovat konzoli a na to házím bobek, prostě mě to totálně zklamalo... koupený dva kusy a naprdlačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 21 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 tak zkus jeste redukci na usb c a zapoj zezadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPatrikX Odesláno Červenec 21 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 Redukce nepomůže, to taky řešili, jediný vstup, který je funkční pro PSVR2 je přední USB-C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 21 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 takže člověk musí koupit novou ps5ku? tak to at jde sony nekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XPatrikX Odesláno Červenec 21 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21 To nevím přesně, ale dle toho co píší uživatelé, tak to tak vypadá. Naprd je, že to nejde nijak softwarově pořešit. Max resetovat celou PS5 do továrka, ale i to fungovalo jenom někomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.