Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

VR2 nelze připojit k PS5

XPatrikX

Recommended Posts

Ahoj, nejde mi spárovat VR2 s PS5. Zapojím do USB-C na přední straně, brýle svítí červeně, zapnu brýle, blikají a pak svítí bíle. Na obrazovce Tv se objeví věta " připojte VR2 přímo do USB-C".

Myslel jsem, že jsou kaput, tak objednal hned druhé a zapojím a opět to stejné...

Prosím HELP...

............................

291 / 5 000

Výsledky překladu

Výsledek překladu

Hi, I can't pair VR2 with PS5. I plug into the USB-C on the front, the glasses glow red, I turn the glasses on, they blink and then glow white. The sentence "connect VR2 directly to USB-C" will appear on the TV screen. I thought they were kaput, so I immediately ordered a second one and plugged it in and the same thing again... Please HELP...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Tak interny píšou:

Zkontrolovat zda je OK usb-c port v ps5ce, pripoj ovladac nebo externi disk, zda fungují OK.

Zkontrolovat zda druhej konec kabelu, co vede do PSvr2 neni uvolnenej a sedi/je domacknut poradne ve vr2.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za info, usb-c na PS5 vyzkoušen přes kabel s ovladačem při nouzové obrazovce... zástrčka do psvr2 několikrát vytažena a dána zpět... Pokud by přece byl problém v tomto, tak mi vůbec nesvítí brýle červeně a pak bílé. Hledal jsem na cizích fórech a několikrát to tam zmiňovali. Prostě na staré PS5 to nešlo a koupili novou a tam to jelo. USB-C na staré PS5 prý nemá dostatečné napětí, tam bude zakopaný pudlík...

Odkaz ke komentáři

No, na zahraničních fórech se objevují zprávy, že se jim to děje...sony podpora si s tím +-, taky nevěděla rady a doporučila vrátit zboží... Každopádně bude problém v usb-c jinak to nevidím... Sony podpora pouze doporučovala resetovat konzoli a na to házím bobek, prostě mě to totálně zklamalo... koupený dva kusy a naprdlačku...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu