Ogi Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli jde na xbox nainstalovat update,když už je flashlej. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli jde na xbox nainstalovat update,když už je flashlej.Díky Nepíšeš jaké update . Dashboardu a nebo hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 potrebuji taky update dashboardu mam jtag a kinect vyzaduje update systemu a to mam pritom nejnovejsi system dash 611 s koncovym tak jaky je jeste update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ide aj dashboardu aj hry, obe idu dvoma sposobmi: - offline (cez usb) - online (cez xbox live) aky mas flash? pokial LT+ mozes si dat najnovsi dashboard a ist online, ak starsi su tam iste rizika edit: JTAG neni flash! to co som pisal plati pre flash, s JTAGom to musis spravit inak a to ti niekto urcite rad napise ako :) urcite si neupdatuj klasickym sposobom dashboard, lebo o JTAG prides a taktiez s nim nelez na Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 diky za radu to vim ze nelezt na net a nic nebrat od nich ale kdo mi pomuze jak jeste vyzrat nad kincet s novym dashem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ogi Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Potřeboval bych Dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 mrknite sem http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=11&t=13951 snad ma za to nezabanuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Potřeboval bych Dashboardu. Jaký máš flash?Jestli ne nejnovější LT + a dash jen 9199 a nebo menší , tak ještě můžeš použít updatování tímto postupem : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup aby jsi mohl hrát i nejnovější hry s novou ochranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 muzete nekdo mi poslat funkcni dash fungujici i s kineckitem abych ho rozjel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 muzete nekdo mi poslat funkcni dash fungujici i s kineckitem abych ho rozjel ? Je to DB 12611...ale ked mas JTag, tak neviem ci je tam nejaky problem.... http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ogi Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Flash mám LT + ale dash nevim jakej mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Když máš LT + ,tak ten postup nepotřebuješ a můžeš rovnou updatovat na nejnovější DB 12611 .Jaký DB máš zjistíš takto : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš . Jestli nemáš 12611 tak ho stáhni z oficielních tránek MS : http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ogi Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ok. Tak díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ogi Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jen ještě ten systemupdate je složka souborů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ano ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jen ještě ten systemupdate je složka souborů? vsetko ti toro napisal...navyse to mas cez USB - nic nepalis, pri chybe odstranis a znova kopirujes ten priecinok. Tak nepochopim, ze este stale otazky...budte aj samostatni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ogi
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat, jestli jde na xbox nainstalovat update,když už je flashlej.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.