Kony Odesláno Srpen 7, 2024 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2024 Zdar lidi potřebuji poradit. Ps5 je připojen k internetu přes LAN nepíše žádné chybové hlášení. Je připojeno k síti i ke službě psn přesto není připojeno. Při testu připojení k internetu každý test ukazuje jinou rychlost připojí až to dojde k tomu že není připojeno. Internet mám od Vodafonu výměna i routru. Problémy jsme zaznamenal od poslední aktualizace ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Srpen 7, 2024 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2024 Ahoj já měl zase problém že jsem stahoval jenom 11MB za sekundu přitom původně jsem stahoval 40MB za sekundu. Tak jsem restartoval modem i router a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Odesláno Srpen 7, 2024 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2024 před 2 hodinami, Tango23 napsal: Ahoj já měl zase problém že jsem stahoval jenom 11MB za sekundu přitom původně jsem stahoval 40MB za sekundu. Tak jsem restartoval modem i router a je po problému. Restart ani reset nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.