Kony Odesláno Srpen 7 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7 Zdar lidi potřebuji poradit. Ps5 je připojen k internetu přes LAN nepíše žádné chybové hlášení. Je připojeno k síti i ke službě psn přesto není připojeno. Při testu připojení k internetu každý test ukazuje jinou rychlost připojí až to dojde k tomu že není připojeno. Internet mám od Vodafonu výměna i routru. Problémy jsme zaznamenal od poslední aktualizace ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tango23 Odesláno Srpen 7 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7 Ahoj já měl zase problém že jsem stahoval jenom 11MB za sekundu přitom původně jsem stahoval 40MB za sekundu. Tak jsem restartoval modem i router a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Odesláno Srpen 7 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7 před 2 hodinami, Tango23 napsal: Ahoj já měl zase problém že jsem stahoval jenom 11MB za sekundu přitom původně jsem stahoval 40MB za sekundu. Tak jsem restartoval modem i router a je po problému. Restart ani reset nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.