Grymaz Odesláno Srpen 12 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12 Zdravím, je dost možné, že už se to někde řešilo, ale nemůžu najít. Mám na PS5 svůj účet s PS+, kdybych pořídil druhou konzoli PS5 půjde ten můj účet s PS+ na obou konzolích spustit? Jde o to, že máme PS5 v obýváku a hrajeme on-line přes ten můj účet, tak přemýšlím o koupi druhé konzole do vedlejšího pokoje ať nejsou takové “boje” kdo bude hrát Za rozumné odpovědi děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 12 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12 Jj je to tak přihlásíš ten účet na konzoli v obyváku jako primární a všechny účty na té konzoli budou mít tvoje plusko. A ty pojedeš vedle v pokoji na svém účtu... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12 8yes a no jedna konzole hraje na tvem uctu - oneline druha hraje tve hry na jinem uctu, tvuj je tam nadtavenej jako primar - i offline ps plus se sdili, hry co mas koupene tez, akorat vytvoris ucet "koupelna" a hrajes tam, sejvy nejsou prenositelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.