starmen Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 cus, hraju MH a nejdou mi splnit 2 ukoly. 1.jak mate sejmout toho ptaka "Kut-Ku", zkousel sem to uz hodne zpusoby, ale pokazde me zabije, taky nevim jak mam sestrojit tu past "Pitfall trap". "trap tool" mam, ale chybi mi "net", mela by to byt sit, ale nevim, kde ji sehnat. 2.dalsi ukol je, ze mam lovit 3 bud"pisciline wyvern", nebo "sand wyvern". sand wywern nemuzu zabit, protoze porad zalizaji do toho pisku, zkousel sem je omaracit zapomoci "sonic bomb", ale to je zdrzi jenom na chvili. dalsi vec, kterou sem na ne zkousel, byly ty "small barrel bomb", ale to taky nezabralo. potrebovla bych poradit, jakou taktiku zvolit pri lovu, tady tech dvou priser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 1. toho Kut-ku musis proste nejak zabit... jen je potreba vymyslet dobrou strategii... dobre je mit zbran upgradevanou co nejvice(z dosazitelnych surovin) a pak vymyslet zpusob utoku... nejprve ho doporucuju oznacit, at vis, kde se na mape pohybuje, az se proti nemnu ztretnes, poloz mu k noham takovy ten zluty dinamit... po vybuchu zacne skakat "jakoze pali :)" a pro tuto chvili je dobre jeste pred questem nakoupit 2 velke cervene bomby... to jsou v podstate sudy zapalnyho prachu... takze mu je postav k noham a nakonec pridej zase jeden samovybusnej zlutej dinamit, kterej to tam pekne rozpali... protoze Kut-Ku nema rad ohen, tohle ho celkem dost poskodi.. pak uz by nemel byt takovy problem dodelat ho zbrani, ale pravdepodobne ti jeste ulitne se dolecit, ale protoze sis ho oznacil budes vedet kde ho dodelat ;) co se tyce chytani Kut-Kua... vse potrebne mas nazacatku v kempu v modry bedne a nic vic nepotrebujes... projdi si invertar a urcite objevis vec oznacenou ikonkou pripominajici past jeste ti poradim, jak ho chytit, protoze na to jsem taky chvili nemohl prijit... nejprve je nutne ho zranit a to celkem dost silne... potom je treba nastrazit past to se provede pres invertar, jak jsem psal vis... tim polozis soudek, ktery po chvili bouchne a rozhodi sit na zem... tam pochopitelne musis nalakat Kut-Kua on se propadne ale zacne se cukat. V modre bedne jsou take uspavaci granaty(cervena hvezdicka) a pokud tim Kut-Kua rychle neuspis, zdrhne ti... po uspani by mel byt quest splnenej, ale zalezi na tom jestli jsi ho predtim dost poranil na to aby se uz neprobral... a k poslednimu dotazu... mas myslim ziskat 3 piscine livres ty najdes na tech potvorach v pousti... staci prijit na zpusob, jak je vytahnou, nebo vylakat z pisku... nekdy vylezou sami, aby na tebe mohli zautocit, nekdy je treba jim v tom pomoct... a to treba s pouzitim sonic bomb, kterou najdes na zacatku v modry bedne... noa proste musis ty potvory zabijet a vyrezavat z nich veci tak dloho, dokud se i nepodari schrastit 3 piscine livres jeste jsem zapomnel, ze poust te sama zranuje, asi horkem.. takze pred tim, nez tam vlezes se napij cool drinku, kterej taky najdes v modry bedne no to je asi vse :) good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 diky za rady. tak po celodennim snazeni sem toho Kut-ku zabil. nakonec sem to udelal tak, ze sem koupil "trap tool" a tu sem zkombinoval s "net" a predtim sem jeste musel vyrobit "net" a ta vznikla z "spiderherb" a "ivy". pak sem koupil ten roh, nejaky ty barely a sel sem na lov. prvni, co sem udelal, tak bylo, ze sem zatroubil na ten roh a to toho ptaka privolalo. hned sem ho oznacil, aby se mi neschoval a nevylecil se. pak sem nastrazil past, do ktere se hned chytil a nemohl nic delat. hned sem ho zacal odpalovat velkyma i malyma barelama a pak se z pasti dostal. potom sem kolem nej pobihal a sem tam sem ho seknul/odpalil a taky doplnoval svoje zivoty a pak sem ho asi po pul hodine udolavani dal. UFFFF diky za pomoc, sem ani netusil, jak je ta hra propracovana, jako o barelech sem vedel, ale je tam porad strasne moc veci na objevovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.