fox171 Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Poprosil bych ještě aby jste mi dali 6 srdíček na můj level ( fox levels ) Jinak mám dotaz ohledně trofeje expert creator, splnil jsem všechny ale u jednoho jsem dal skip tutorial co teď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 mrkni sem http://www.ps3trophies.org/game/littlebigplanet/guide/ , je tam popis, který tutorialy musíš udělat, daj se vyvolat přes menu [] popit (nebo tak nějak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Mohli by jste mi to někdo přiblížit ? Moc nechápu význam co mám udělat když jsem to překládal přes goodle: Expert Creator Complete all levels in the Tutorials This trophy will unlock when you complete a certain amount of tutorials (you don't have to do all of them). To do tutorials, go to your Moon and choose to create a level. While in Level Create mode, if you open your Popit you'll see a ?, which indicates a tutorial. Do these tutorials and the ? will disappear. Additionally, you will have to go into different sections of the Popit for additional tutorials. Here are the ones you need to do: Anything on the Popit Goodies Bag - Materials, Collected Objects Tools - Functions (Corner Editor, Material Changer, Flame/Electric/Gas Tools) Tools - Gadgets (All Connectors, Creature Pieces) Tools - Special (Emitter, Rocket) Tools - Switches Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Pro získání této trofeje musíš dokončit tutoriály. Není nutné je dělat všechny. Do tutoriálu se dostaneš přes popit menu. Dáš vytvořit nový level, tam si otevřeš popit menu a v něm uvidíš otazník, pod ním jsou ty tutoriály. Musíš udělat tyhle: Goodies Bag - Materials, Collected Objects Tools - Functions (Corner Editor, Material Changer, Flame/Electric/Gas Tools) Tools - Gadgets (All Connectors, Creature Pieces) Tools - Special (Emitter, Rocket) Tools - Switches Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 zkusím to, většinu mám hotovou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adikova Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Prosím srdíčka k levlům, oplatím. Díky ♥ Psn nick: Adikova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Prosím srdíčka k levlům, oplatím. Díky ♥Psn nick: Adikova Ok, dneska ti ho tam hodím jak na profil tak na level, prosím o to samé oplacení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj, prosim o osrdickovani/rate a tak. PSN nick: misteriocz Mapa: Misterio 7 trophies .... diky moc! Samozrejme oplatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ok, prosím vymazat ze seznamu, dnes ráno sem trofej dostal. Díky všem Budu dál topic sledovat a průběžně srdíčkovat Ještě mi chybí trofej Party Person, můžem se někdy domluvit a udělat jí, kdo jí ještě nemá, založim topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 tak jsem osrdíčkoval nově příchozí ;-) party person mi taky chybí, tak se mnou počítej konas11 - tebe jsem stále nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Ja nevim jak vy ale mě zatim dali srdicka odtud asi 2 lide tak tu pišu znova Osrdickujte mě prosim nick LouliCZ , jako autora! chci srdce jako na autora :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Poprosim o srdickovani jak vytvoreneho levelu,tak i autora,nemam ani jedno bohuzel :( Diky! Sent from my HTC Vision using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 večer na to mrknu, tebe jsem srdíčkoval včera :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 jinak LBP rozjelo docela dobrej web, kde se můžete v poho mrknout, kdo vás osrdíčkoval http://lbp.me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Leden 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2011 Nick LucoLoss, prosím taky osrdíčkovat jak level tak autora, díky moc :) (mám tam zatim jen jeden level, neni nic moc, ale tak plánuju se k tomu vrátit....) + prosím o zahrátí, vrátím vám to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Ok, přidám tě do seznamu.. ;) Nick LucoLoss, prosím taky osrdíčkovat jak level tak autora, díky moc :) (mám tam zatim jen jeden level, neni nic moc, ale tak plánuju se k tomu vrátit....) + prosím o zahrátí, vrátím vám to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danysek Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Ahoj prosím kdo mi pošle srdíčko na moje leveli i mě jako autorovi samozřejmě vrátím můj nick Danysek. Poslední trofej k platině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Sháním někoho kdo mi pomůže najít všechny prize buble ve story levels, byl bych moc rád kdyby se někdo na víkend ozval ;) ! PSN: fox171cz pište tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danysek Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Sháním někoho kdo mi pomůže najít všechny prize buble ve story levels, byl bych moc rád kdyby se někdo na víkend ozval ;) ! PSN: fox171cz pište tam.. klidně pomůžu o víkendu. Bublinky už mám posbíraný na 100%. děkuji všem co mi poslali srdíčka už mi chybí jen jedno jako autorovi kdo mi pošle :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 takovou pomoc bych taky uvítal, ale chce to sehnat ještě někoho. V posledních levelech se k bublinám dostaneš jen ve 4. Otázka mimo ... když level projdu s někym, kdo ho má na 100%, objeví se mi taky chybějící bubliny nebo je musíme sebrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danysek Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 čtvrtej by nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Únor 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Domluvíme se na PSN ;) klidně pomůžu o víkendu. Bublinky už mám posbíraný na 100%. děkuji všem co mi poslali srdíčka už mi chybí jen jedno jako autorovi kdo mi pošle :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Už mě najdete??:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Prosím znovu o srdíčka..:) měli byste mě najít :) Oplatím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danysek Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Prosím znovu o srdíčka..:) měli byste mě najít :) Oplatím :) už jsem ti poslala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.