LucoLoss Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Poprosim taky o nějaký srdíčka těm kdo neposlali, oplatim co nejdřív ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 prosim take o srdicka :) nick stejny level Winter Hell diky vám a samozdřejme vracim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Prosim o srdicka lvl+hrac az mi pojede PSN oplatim dokud mi sel vracel jsem srdicka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jestli vas můzu osrdickovavat i pres LBP2, tak vam rad pomuzu, LBP1 jsem uz prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Jestli vas můzu osrdickovavat i pres LBP2, tak vam rad pomuzu, LBP1 jsem uz prodal. jojo jde taky jsem to delal/delam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Myslím, že tu mám zatím všechny osrdíčkované. Přeji mnoho zdaru při dobívání platiny. Potkáme se LBP2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misteiro Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak jsem osrdickoval snad vsechny :) Ale poprosim taky jeste o srdicka a hlavne o srdicka na level,diky!:) Sent from my HTC Vision using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 prosím o srdíčka :( tech 50 nebo kolik nemužu v životě sehnat snad :(:( a jinak poradte bez ztraty musím mít uplně vše i ty vlakna? jestli ano tak to nikdy asi nedohraju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 těch 50 je v poho, to není že musíš mít 50 na jednom levelu, ale na všech. A co se týká těch dohraných levelů bez ztráty života, ano všechny i ty bonusový, výjimkou jsou jen ty, co končí "smrtí" (jinak tahle trofej je, řekl bych, daleko jednodušší než vysbírat všechny prize bubble) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak ty už mám dávno, nebo ne davno ale byla to brnkacka, bohužel tyto 2 asi nikdy neudělam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danysek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak ty už mám dávno, nebo ne davno ale byla to brnkacka, bohužel tyto 2 asi nikdy neudělam :( Jak už tu někdo psal je dobrý hledat levely kde je málo srdíček a každýmu psát at ti pošle zpět nakonec jich mám víc než sem chtěla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Prosím o srdíčka na profil, potřeboval bych jich ještě asi 15 děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 hodíte mi prosím taky srdíčka ??? nick: Laczy opětuji... jak na lvl tak autor.... ;) předem dík:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 aj mě :( davam jak hloupý ale mě nepřibívají :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Sháním družinu, která by se se mnou vypravila pro poklad v Cursed bay. :-) Nemáte chuť si teď někdo o víkendu pohrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Prosím hráče aby mi hodily srdíčka na můj profil, chybí mi jich už 17 do trofeje, přidejte si mě klidně do přátel, srdíčka vracím !! Děkuji Včera jsem vytvořil nový level, kde projíždite různé překážky s bojovým vozidlem, vyzkoušejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Prosím hráče aby mi hodily srdíčka na můj profil, chybí mi jich už 17 do trofeje, přidejte si mě klidně do přátel, srdíčka vracím !! DěkujiVčera jsem vytvořil nový level, kde projíždite různé překážky s bojovým vozidlem, vyzkoušejte ;) Zachvilku zkusim v pratelich te mam dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 aj me prosim, winter hell je myslim povedeny :) me i vsechny levely osrdickujte prosiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 já se taky hlásím, vrátím zpět dj4u_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 já se taky hlásím, vrátím zpětdj4u_cz Ok dnes ti to tam hodím, taky mi to pls oplať... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ahojte, najde se jedna dobrá duše co mi dá srdíčko na profil ? Chybí mi poslední jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.