navratil Odesláno Září 4 Nahlásit Share Odesláno Září 4 Ahoj jsem nováček ohledně konzole ale zajímalo by mě jestli u her měsíce můžu hrát i pak když nebudu mít prodloužené předplatné děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navratil Odesláno Září 4 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4 před 23 minutami, mirai_trunks napsal: ne a hra mi zůstane když si po nějaké době zase predplatne koupim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 4 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4 Jo, všechno co si přidáš je pak zase k dispo až prodloužíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.