radiel Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zdravim potrebuju pomoc nejlip presny postup krok za krokem aby chip fungoval.nevim zda jsem pochopil youtubove navody.v ps3 mam FW 3,55 pry zatim chip neumi komunikovat proto jsem zkousel jeste na jine ps3ce kde je 3,42 a na tom by snad uz mel jailbreak bezet ,ale jediny co udela je ze se rozsviti zelene a objevi se mi hlaska unknow usb device.... :( mam tento jailbreak http://www.wobchod.eu/play-station-3/59-mini-usb-mod-chip-pro-ps3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Jailbreak funguje jenom na FW 3.41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 pry nemel byt problem do 3,50 podle vseho by mel existovat program ktery updatuje JB aby downgradoval ps3 s vyssim FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Udělej si z něj klíčenku a stáhni si Cwf na 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 myslis kličenku jako privesek na klice nebo je to nejaky termin pro jiny system ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Bohužel pro tebe to první, protože je teď už JB vcelku k ničemu, když to jde i bez něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasa Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Cau jestli to jeste potrebujes rozchodi t:-) tak najdi tutorial downgrade z 3.50 ,Hex nalij do PSkey a na flachku dej selfdiag(1) pro 3.55 a Update 3.41 a dal jako v tom tutorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Zbytečně moc složitý... když muže mít Cwf na 3.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Cau jestli to jeste potrebujes rozchodi t:-) tak najdi tutorial downgrade z 3.50 ,Hex nalij do PSkey a na flachku dej selfdiag(1) pro 3.55 a Update 3.41 a dal jako v tom tutorialu když JB pripojim do Notebooku(win7) prihlasi se na chvili pote odhlasi to samé u PC (winxp) .Ono totiž prvně kdyz jsem JB zapojil tak se rozcvitil cervene nyni uz jen zelene pri kazdem zapojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiel Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zbytečně moc složitý... když muže mít Cwf na 3.55 funguje to na stejnym principu akorat bez čipu?dá se ta aplikace i smazat kvuli zabanovaní účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.