Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 486
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Jede nekomu : Killzone 2 ? Me driv na JB sel v pohode,ale nejede na 2 CFW.Tak jestli je to ebootem ? Snad nekde najdu origos.

EDIT: Jsou to sice asi instalacky,ale treba se s toho da neco pouzit ...

[url="http://www.ps3-hacks.org/ps3-game-eboot-files-rewritten-for-v3-41-and-requests-2.html"]http://www.ps3-hacks.org/ps3-game-eboot-files-rewritten-for-v3-41-and-requests-2.html[/url]

jo mě jede aj onlajn,pres rogera

Odesláno
Od black screen by ti měl pomct FIX PERMISSONS, upravujé přístupová práva

ja jsem ho pouzil a opravdu mi pomohl u nekolika her. Ale.gt5 a tomb raider underworld mi ps3 vzdy spolehlive zaseknou pri pusteni na cerne obrazovce. Ted jde o to jestli to nemuze byt verzi te hry pripadne ebootu jak tu par pidi psalo. Jenze ja nic neupravuju tak leda by to uz bylo upraveny jak stahuju. U toho gt5 jsem stahl eboot nekoho komu to jede nahral do hry a porad nic.

Pak nevim jake jsou rozdily mezi us a eur verzemi a pal a ntsc. Nemuze byt problem jeste tam nekde? Kdyby nejelo nic ale nektere hry mi prave jedou dobre tak nekde musi byt zakopany pes.

Odesláno

To Blooman: Co tady sakra blbneš? Trpíš samomluvou nebo co?

Waninkoko dnes nebo zítra vydá svuj CFW v.2, kde bude opavena chyba s brickem u 256 NAND a nějáké nové,"tajemné" jádro payload (doposud PL3)

Slibuje, že už nebudou takřka žádné Black Screen

Hermes chystá vydání svého CFW, ale pro 3.41

Nepište mi prosím PM s úplnejma blbostma. Díky

Všechno je tu napsaný !!!!!

Kdybyste to tady nezahlcovali blbostma, tak se v tom vyznáte. Díky lidem jako Blooman to tady za chvíli bude mít 1.000.000 stran

Odesláno

Okay řeknu to takhle: Mam tam black ops...

Přez rogero dám (Square-Čtvereček) Br required a jdu do xmb.. zapnu hru

Ale hodí error: 80010009 .. Co to je za typ erroru? Mam složku Bles01031 v dev_hdd0/Games A v Tý Bles složce mam ps3_game a ps3_disc.. v ps3_game je Usrdir... Atd

Děkuju :)

Sorry ale v mim věku je normální že sem nervózní.. :D A netrpělivej

Odesláno
Okay řeknu to takhle: Mam tam black ops...

Přez rogero dám (Square-Čtvereček) Br required a jdu do xmb.. zapnu hru

Ale hodí error: 80010009 .. Co to je za typ erroru? Mam složku Bles01031 v dev_hdd0/Games A v Tý Bles složce mam ps3_game a ps3_disc.. v ps3_game je Usrdir... Atd

Děkuju :)

Sorry ale v mim věku je normální že sem nervózní.. :D A netrpělivej

Myslím, že budu mluvit za všechny, když napíšu že by jsi měl dát zpět ofic. 3.55 a žít (dejme tomu) "poklidný" život jako do doby, než jsi se dozvěděl, že nějaký CFW existuje.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu