Sparh4wk Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Mam problem, chtel jsem si nainstalovat znova GAIA... poprve mi sel nainstalovat, ale bohuzel mi nic nejelo diky FW (tak jsem ho smazal).. ale ted mam problem s instalaci a to ten, ze kdyz chci pkg nainstalovat, tak mi to napise An error occurred during the install operation. (80029564) nemel nekdo podobny problem a nevedel by, jak to opravit? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 nejnovější ROGERO MANAGER 7.9a pro Waninkoko http://www.mediafire.com/?1k8l99zyjw8qmox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Je v necem lepsi nez 7.8? Nepomohl by mi od cernych obrazovek? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Je v necem lepsi nez 7.8? Nepomohl by mi od cernych obrazovek? :-) Kdyz si to prelozis, tak to zjistis.... http://psgroove.com/content.php?673-Rogero-Manager-7.9a-Released-3.55-CFW-Support-and-Stealth-Mode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastakilla Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Jede nekomu : Killzone 2 ? Me driv na JB sel v pohode,ale nejede na 2 CFW.Tak jestli je to ebootem ? Snad nekde najdu origos.EDIT: Jsou to sice asi instalacky,ale treba se s toho da neco pouzit ... [url="http://www.ps3-hacks.org/ps3-game-eboot-files-rewritten-for-v3-41-and-requests-2.html"]http://www.ps3-hacks.org/ps3-game-eboot-files-rewritten-for-v3-41-and-requests-2.html[/url] jo mě jede aj onlajn,pres rogera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Je v necem lepsi nez 7.8? Nepomohl by mi od cernych obrazovek? :-) Od black screen by ti měl pomct FIX PERMISSONS, upravujé přístupová práva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastakilla Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Od black screen by ti měl pomct FIX PERMISSONS, upravujé přístupová práva to me treba u MW2 vubec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 to me treba u MW2 vubec... No tak MW2 nefungovala nikdy na ničem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Od black screen by ti měl pomct FIX PERMISSONS, upravujé přístupová práva ja jsem ho pouzil a opravdu mi pomohl u nekolika her. Ale.gt5 a tomb raider underworld mi ps3 vzdy spolehlive zaseknou pri pusteni na cerne obrazovce. Ted jde o to jestli to nemuze byt verzi te hry pripadne ebootu jak tu par pidi psalo. Jenze ja nic neupravuju tak leda by to uz bylo upraveny jak stahuju. U toho gt5 jsem stahl eboot nekoho komu to jede nahral do hry a porad nic. Pak nevim jake jsou rozdily mezi us a eur verzemi a pal a ntsc. Nemuze byt problem jeste tam nekde? Kdyby nejelo nic ale nektere hry mi prave jedou dobre tak nekde musi byt zakopany pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastakilla Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 No tak MW2 nefungovala nikdy na ničem treba na geohotove cfw me jela ikdyz ne online ale jela,myslim s tim pkg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 cože? to mam dát do hdd0/game/games? Jak tu někdo psal .. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Na hdd0 v games mam Bles01031 a v tom PS3_GAME A ps3 disc... v ps3 game je usrdir atd.. a le stejně to nikde nemužu najít.. why? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Už to mam.. ale dám Br recuired. spustim av xmb Stalou hru a hodi to error : Durring this apliucation.. why? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 To Blooman: Co tady sakra blbneš? Trpíš samomluvou nebo co? Waninkoko dnes nebo zítra vydá svuj CFW v.2, kde bude opavena chyba s brickem u 256 NAND a nějáké nové,"tajemné" jádro payload (doposud PL3) Slibuje, že už nebudou takřka žádné Black Screen Hermes chystá vydání svého CFW, ale pro 3.41 Nepište mi prosím PM s úplnejma blbostma. Díky Všechno je tu napsaný !!!!! Kdybyste to tady nezahlcovali blbostma, tak se v tom vyznáte. Díky lidem jako Blooman to tady za chvíli bude mít 1.000.000 stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hujda1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 čau hej nevíte co mám dělat s velkejma souborama protože když to rozdělim třeba u gt5 tak mi najede black screen ale všechny hry bez rozdělení mi dou. pouštim to z ext. hdd tak to na něj musim rozdělovat. rozděluju to přes PS3Splitter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Okay řeknu to takhle: Mam tam black ops... Přez rogero dám (Square-Čtvereček) Br required a jdu do xmb.. zapnu hru Ale hodí error: 80010009 .. Co to je za typ erroru? Mam složku Bles01031 v dev_hdd0/Games A v Tý Bles složce mam ps3_game a ps3_disc.. v ps3_game je Usrdir... Atd Děkuju :) Sorry ale v mim věku je normální že sem nervózní.. :D A netrpělivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Okay řeknu to takhle: Mam tam black ops...Přez rogero dám (Square-Čtvereček) Br required a jdu do xmb.. zapnu hru Ale hodí error: 80010009 .. Co to je za typ erroru? Mam složku Bles01031 v dev_hdd0/Games A v Tý Bles složce mam ps3_game a ps3_disc.. v ps3_game je Usrdir... Atd Děkuju :) Sorry ale v mim věku je normální že sem nervózní.. :D A netrpělivej Myslím, že budu mluvit za všechny, když napíšu že by jsi měl dát zpět ofic. 3.55 a žít (dejme tomu) "poklidný" život jako do doby, než jsi se dozvěděl, že nějaký CFW existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davey22 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 čau hej nevíte co mám dělat s velkejma souborama protože když to rozdělim třeba u gt5 tak mi najede black screen ale všechny hry bez rozdělení mi dou. pouštim to z ext. hdd tak to na něj musim rozdělovat. rozděluju to přes PS3Splitter. zkousel si to potom zkopirovat na interni hdd? tak by to melo fungovat bez blackscreenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hujda1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 tak vyzkoušim a napíšu jak to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Myslím, že budu mluvit za všechny, když napíšu že by jsi měl dát zpět ofic. 3.55 a žít (dejme tomu) "poklidný" život jako do doby, než jsi se dozvěděl, že nějaký CFW existuje. Uvažuju nad tím kvůlu zamrzaní... No Cwf a psp bylo něco lehčího.. až budu mít nervy zas se k tomu vrátimm ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Uvažuju nad tím kvůlu zamrzaní... No Cwf a psp bylo něco lehčího.. až budu mít nervy zas se k tomu vrátimm ;D Děkuju za všechny. Lehčí to ale asi nebude a ani snad nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak když se zeptám co s errorem 80010009 A nikdo mi neporadí.. tak co mam asi dělat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 ahoj, mam na PS3 tento CFW, vse zatim beha jak ma, jen jsem dnes zkusil pres Rogera Everybodys golf - world tour a zustavam porad na cerne obrazovce po spusteni.. stava se vam to taky nebo jen mam treba hru spatne stazenou, abych se s tim zbytecne nemordoval. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak když se zeptám co s errorem 80010009 A nikdo mi neporadí.. tak co mam asi dělat.. Hele, já bych ti rád poradil,ale fakt nevím jak. Snad jen abys začal od začátku s čistým HDD a podle toho co je tu napsané na cca. prvních 5 strankách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Tak když se zeptám co s errorem 80010009 A nikdo mi neporadí.. tak co mam asi dělat.. tak jsem googlil a tuhle chybu to lidem hází při párování s nějákým blootooth zařízením např. sluchátka, takže fakt nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts