Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ted nemam moc cas hledat autora souboru na tento CFW nicmene chci se ho zeptat pokud ho muzu dal publikovat hodne by mi to pomohlo // kluci nehadejte se kvuli sra*kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ted nemam moc cas hledat autora souboru na tento CFW nicmene chci se ho zeptat pokud ho muzu dal publikovat hodne by mi to pomohlo // kluci nehadejte se kvuli sra*kam Dělej si s ním co chceš, máš moje požehnání :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jednoduchý návod napsán http://www.psney.4fan.cz/?p=147 (INSTALACE CFW furt mi chodi PM jak na to ) když bude čas udělám video podobně jako minulé + ještě bude článek (mozna video) jak zprovoznit hry přes BM //pisina1 dík moc nemusim ho upovat :) ušetří čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Řekl bych, že nejsem dítě štěstěny. Nahodil jsem geohot a zprovoznil na tom Start the party! pak znovu nahodím Waninkoko, nahraju hru. Spustím, hra se spustí tak se začnu radovat.. Že mi konečně něco jde a vzápetí mi to spadlo do xmb a dál ani ránu.. :'( Zkoušel jsem jak Multiman tak i ten druhej, s emulací nebo bez.. Nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Dělej si s ním co chceš, máš moje požehnání :) Tady to je: http://www.console-spot.com/2011/01/17/wutangrza-cfw-lvl1-2-peekpoke-flukes1-recreation/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tady to je: http://www.console-spot.com/2011/01/17/wutangrza-cfw-lvl1-2-peekpoke-flukes1-recreation/ K ničemu. a nepochopil jsem, proč to dáváš do souvislosti semnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 K ničemu. a nepochopil jsem, proč to dáváš do souvislosti semnou Promin, s tebou to nema nic spolecneho, utukl jsem se. Jeste jednou promin a dik za PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 muzu se zeptat jen jaky je rozdil mezi Wutangrza CFW a Waninkoko CFW? Mam prave ten Wanin. a jestli ma cenu jit na Wuta.? Diky za odpoved ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 muzu se zeptat jen jaky je rozdil mezi Wutangrza CFW a Waninkoko CFW? Mam prave ten Wanin. a jestli ma cenu na Wuta.? Diky za odpoved ;) Wuta cenu zatím nemá,hry se spouští pomocí pkg, stejně jako u geohota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ahoj jen se zeptám i když budu za lamu ale lepší se zeptat než kupovat 3 ps3 mám ver. CECH-2004B pošlape to na tom bez prolémů a nebo hrozí death ? dík předem za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ahoj jen se zeptám i když budu za lamu ale lepší se zeptat než kupovat 3 ps3 mám ver. CECH-2004B pošlape to na tom bez prolémů a nebo hrozí death ? dík předem za odpověd Máš slima,tam by to mělo bejt v pohodě, zaručit ti to ale nemůže nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Můžu poprosit někoho o clear eboot na NFS:HP - BLES00949 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zapnu to a píše to: You must delete game data t oplay this game ... co musim udělat? A ps3 Disc patří kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ahoj mám model no chech 2504b hrozí mě brick nebo tento model je v pohodě díky moc za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Takze potvrzuji fukcnost :-) Mam konzoli na konci J (byla to 40GB verze)... Po prehrani z Geohot - OFW - Waninkoko FW mi vse nabehlo ok...ale nesel mi spusti CoD : Black Ops...at jsem delal cokoliv,tak jsem zkusil Dead Rising 2 a zadny problem :-) Takze vetsina problemu je asi ze jsou uptavene EBOOT atd.. Nemel by prosim nekdo na CoD : Black Ops original EBOOT a ten druhy soubor :-) ? Verze BLES01031.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Model 2004B v pohodě ;-) Jinak vy co si pořád stežujete že vám to nejde, zkuste se podívat úúúúplně nahoru do Game Data a tam jestli jsou nějaké věci k té hře co Vám nejde, smazat a zkusit znovu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Takze potvrzuji fukcnost :-) Mam konzoli na konci J (byla to 40GB verze)... Po prehrani z Geohot - OFW - Waninkoko FW mi vse nabehlo ok...ale nesel mi spusti CoD : Black Ops...at jsem delal cokoliv,tak jsem zkusil Dead Rising 2 a zadny problem :-) Takze vetsina problemu je asi ze jsou uptavene EBOOT atd.. Nemel by prosim nekdo na CoD : Black Ops original EBOOT a ten druhy soubor :-) ? Verze BLES01031.. Také sháním.. ale mám problém : You must delete game data to play this game.. nevím čím to je.. ale asi ebootem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Když je hra větší než 4gb a mám jí na interním disku dá se hrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jak nainstalovat CFW? :arrow: Tak je to tu včera vyšel nový CFW který podporuje PLNĚ kopie her tzn. už žádné PKG!!! (aspoň tedy nebudete ho potřebovat) Co potřebujeme: PS3 3.55 FW nejlépe Flashka Update z flashky se kopiruje na //PS3/UPDATE/soubor Upozornění někdo píše že mu to zabilo PS3 systém tzn. JEN NA VLASTNI NEBEZPECI! Postup na FW 3.55 Dáme na flashku tento soubor http://www.uloz.to/7448640/ps3u.pdat-waninkoko-3-55-rar Normálně updatujeme přes system update Backup Manager se na tomto CFW používá tento http://download.cz.hellshare.com/rogero-manager-v7-8-roge12345-signed-for-waninkoko-cfw-3-55-pkg/2236661/ Postup na CFW 3.55 Geohot Nejdříve musíme dát zpět OFW tzn nainstalujeme si update jako vždy přes flashku http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_1207_ca595ad9f3af8f1491d9c9b6921a8c61/PS3UPDAT.PUP Nainstalujeme přes update http://www.uloz.to/7448640/ps3u.pdat-waninkoko-3-55-rar Backup Manager se na tomto CFW používá tento http://download.cz.hellshare.com/rogero-manager-v7-8-roge12345-signed-for-waninkoko-cfw-3-55-pkg/2236661 Na jakých PS3' s CFW Waninkoko nejde a způsobí brick? :arrow: !!! NA ČEVENĚ OZNAČENÝCH JE VELKÉ % BRICKU! U OSTATNÍCH BY TO BÝT NĚMĚLO, ALE NIKDO SE VÁM 100% NEZARUČÍ!!! ;) FAT NAND SIZE CECHA = 256MB CECHB = 256MB CECHC = 256MB CECHE = 256MB CECHG = 256MB CECHH = 16MB CECHJ = 16MB CECHK = 16MB CECHL = 16MB CECHM = 16MB CECHP = 16MB CECHQ = 16MB SLIM NAND SIZE CECH-20..A = 16MB CECH-20..B = 16MB CECH-21..A = 16MB CECH-21..B = 16MB CECH-250.A = 16MB CECH-250.B = 16MB CECH-250.A = 16MB CECH-250.B = 16MB CECH-251.A = 16MB CECH-251.B = 16MB velké díky psney.4fan.cz!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Pokud vin tak tak na Slim konzolich birck nehrozi a na FAT je tu na forku tabulka s typi ps3 Fat ktere se eventualne muzou bricknout ;) staci hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 2504b takže tento model je v pohodě dík za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Tak to chlapi nechapu..nedelal jsem vicemene nic nez porad zkousel Multimana a Roger manager atd a proste CoD : Black Ops nepustil a ted kdyz jsem vypnul Dead Rising 2 a znovu natahl do Rogera CoD : Black Ops,tak se spustil okamzite.. Mel jsem zapnutou emulaci mechaniky a spustil to pres vlozenou jakoukoliv hru a uz to bezi :-) Takze fakt vse asi jde :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risakcze Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Takze potvrzuji fukcnost :-) Mam konzoli na konci J (byla to 40GB verze)... Po prehrani z Geohot - OFW - Waninkoko FW mi vse nabehlo ok...ale nesel mi spusti CoD : Black Ops...at jsem delal cokoliv,tak jsem zkusil Dead Rising 2 a zadny problem :-) Takze vetsina problemu je asi ze jsou uptavene EBOOT atd.. Nemel by prosim nekdo na CoD : Black Ops original EBOOT a ten druhy soubor :-) ? Verze BLES01031.. Také sháním.. ale mám problém : You must delete game data to play this game.. nevím čím to je.. ale asi ebootem.. Zdarec četl jsem, že potřebujete eboot na cod bo zde je eboot, k call of duty black ops BLES01031 EUR http://www.ulozto.cz/7467997/eboot-bin všechny ebooty si rači zalohuju, protože vím jak to dopadá :D příjemné hraní :) kdyžtak si mě přidejte nick:risakczexc, dáme nějaké matche v codu a v dalších hrách :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Lidi mám problém,na psku mám OFW 3.55,předtím jsem tam měl CFW(Geo) a na OFW jsem se nevracel přes to recovery,ale normal přes system update(přes flashku),takže první otázka,1)musím jít na CFW a pak přes RECOVERY na OFW? Poté nevim přesně co stáhnou k Waninkoko CFW,na PS3NEWS.com jsou data Custom Firmware v3.55 Waninkoko (patched PUP) a Waninkoko 3.55, 2)co z toho mám stáhnou,zřejmě ten patched PUP co,ale na co je ten 2.? Za 3) nerozumim když je v návodu napsáno "Patch PS3UPDAT.PUP file with the patch included in this package using the "bsdiff" tool (http://www.daemonology.net/bsdiff)"-co s tim přesně mám udělat/jak? A za 4) mám si na CFW Geo nainstalovat předem multiMan,nebo stačí až na Wanin CFW? Díky předem! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 vim ze se to uz resilo ale jak je to s hranim Zalohovanych her online a stahovani z PSN (aktualizace , dema atd ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts