RadaR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 @JaGuPaK 1)teoreticky by to nemelo delat problemy ale clovek nikdy nevi (nemam 7k na novou konzoli) proc to neudelat podle navodu ktery je ozkouseny? neni problem vratit opet GeoCFW a znova prehrat z5 na OFW... 2)neinstaluj nic co neni overene ostatnimi... cili ja instaloval tento wanin: http://www.uloz.to/7448640/ps3updat-waninkoko-3-55-rar 3) se te netyka btw ten odkaz v bode 2. uz je patchnuty 4) nemusis ale pak si musis stahnout multimana pro CFW 3.41 (multiman 3.55 podpis na wanin nejde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jestli někomu na tomhle firmwaru nejdou zalohy,tak pred spustenim hry at se podiva jestli nema v PS3 flashku..protoze teprve ted jsem si uvedomil,ze vse zaclo slapat,kdyz jsem ji normalne odpojil...nechal jen dobijet ovladac..muj poznatek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Maikl.kom Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jestli tomu rozumím dobře, tak všechny hry, co nemají upravený eboot a jeli na 3.41 JB teď na tomto FW jedou bezproblémů všechny (přes manager multiman)? A ty hry, co mají upravený eboot, nejedou, dokud nebudou mít original eboot? Když jde upravit eboot přes program na 3.41, šlo by stejným způsobe, zpět navolit na 3.55 a pak by ty hry byly funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_CFW_3.55_ Stealth_ID.pkg BlackBox_FTP_Server_v1.2_Waninkoko_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg Comgenie_File_Manager_V0.6_Waninkoko_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg Link: http://www.uloz.to/7469394/waninkoko-app-rar Doufám, že všichní ví, co znamená Stealth ID :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ze by nebylo videt co mam spustene??? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak to je parada ,ale stejne by tohle sony mohlo prokouknout.Mno ukaze cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemohl by mi prosím někdo sehnat original eboot na GT5 nejde mi to spustit ani přes multimana ani přes rogera i když mám zapnutou emulaci BD jen blackscreen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 musim ti ho extrahovat + upnout počky ;) 6minutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 musím tu hru dát updatovat když to po mě chce na verzi 1.05..? protože když to dám tak se mi to stáhne a pak už mám jen blackscreen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 http://www.multiload.cz/stahnout/382068/eboot-param-rar/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 jojo díky..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tady to je original a ja sem updatoval a ted se hra instaluje (lepsi loadingy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ok já právě sem to tam dal nainstalovala se mi jak se to stáhlo a pak už byl jen blackscreen...jo a eště jednou díky..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Napiš pak jak si dopadl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 nechtel sem cekat tak jsem neinstaloval ale uz sem to hral a jde to (jen to auto je hrozny :( ) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 hele nic se nestalo zas je tam ten blackscreen po nainstalování updatu mi to vyhodí blackscreen a dál už nic takže nevím..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_CFW_3.55_ Stealth_ID.pkgBlackBox_FTP_Server_v1.2_Waninkoko_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg Comgenie_File_Manager_V0.6_Waninkoko_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg Link: http://www.uloz.to/7469394/waninkoko-app-rar Doufám, že všichní ví, co znamená Stealth ID :) Díky bože!! Jsi můj spasitel :D Já věděl, že to není mojí blbostí a neschopností ale že ten můj neúspěch spočíval v technickém směru.. S pomocí tím Rogera mi jde zatím všechno (NFS, Start the Party! a The Shoot) takže očekávám i další.. Jen co mi hlava nebere, jak to, že jsem to nerozjel přes ten multimana :o No nic... po 3 dnech jsem se dočkal úspěchu :D EDIT: Mohu potvrdit naprostou funkčnost, dokonce i vlastních záloh. Jediný co mi nejde je AC:B ale tam jsem asi čachroval s ebootem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xHofa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ještě jednou se zkusím zeptat. Půjdou mi na CFW 3.55 savy z her co byly na 3.41 JB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ještě jednou se zkusím zeptat. Půjdou mi na CFW 3.55 savy z her co byly na 3.41 JB? pojedou, jelikoz mas jeste 3.41... mas jedinecnou moznost si savy ulozit na USB flasku. pokud by se neco podelalo, ale meli by tam savy zustat a jsou pouzitelny...jak jinak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Zdar hoši tak už vim proč to nešlo byl to nakonec upravenej eboot ale to jsem nevědel takže všechny hry jdou.Teď ještě sehnat na rdr a eyepet move edition originální eboot nemá někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Já mám originál EyePet a EyePet Move Edition spouštím přes spouštěcí soubor stažený z PSN. Nevím jestli by ti ten eboot pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 mám verzi BCES00864 takže jestli máš stejnou tak mi ten eboot prosimtě nahoď.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Čau jdu na to ale ještě bych se rači zeptal vše co mám od gehota musím smazat ? např " blackb0xFTP1.2_3.55 , Comgenies_Awesome_Filemanager__3.55 , jailbreak ? to co jsem používal na gehota...dík za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Čau jdu na to ale ještě bych se rači zeptal vše co mám od gehota musím smazat ? např " blackb0xFTP1.2_3.55 , Comgenies_Awesome_Filemanager__3.55 , jailbreak ? to co jsem používal na gehota...dík za odpověd Nemusíš mazat nic, aplikace se ti přeinstalují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemusíš mazat nic, aplikace se ti přeinstalují OK dík moc ještě jsem si tam hodil multiMAN_3.55 ated jdu na to držte mi palce :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts