pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Je venku spouštění záloh na Wutangrza a mělo by to být bezpečné pro všechny konzole. vyzkouším to a dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ahoj muže někdo poradit stahl jsem hru mindjack škoušel jsem ji přetáhnout přes ftp přes program total comander dal jsem kopirovat celou složku hry s číslem do složky gamez ale je problem jako by ta hra se nestáhla do ps celá má3,74gb a vubec to v multitamu neukazuje tu velikost sice ukazuje jakoby že tam je ale to se nespustí a v total comanderu se to někde vždy zastaví jakoby zamrznul nenapíše že je vše přeneseno a pak ho musím ukončit mužete poradit prosím jestli mám přenášet hry přes něco jinyho nebo něco dělám špatně díky moc za radu pokud byste mohli pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 dalsi lepsi bezbecnejsi nez todle je Kmeaw CFW tady je na to navod mohl by ho z vas nekdo prelozit do cestiny prosim dekuji http://www.ps3hax.net/2011/01/tutorial-how-to-play-backups-with-kmeaw-cfwpsn-without-risk-of-brick/#axzz1BTFouEfK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 :!: dobra zprava pro Ty, co se boji bricku...byl vydan..podle testeru, ze vsech CFW nejbezpecnejsi CFW od Kmeawa.....ale podle toho co ctu, funguje nejak podobne jako JB dongle 3.41... to znamena, pri kazdem spusteni se musi nahrat nejaky program, aby byly funkcni zalohy her . Tedy efekt neni trvaly jako u waninkoka,ale po zapnuti, vzdy nahrat nejaky soubor. http://psgroove.com/content.php?666-Tutorial-How-to-Install-Kmeaw-CFW-No-Bricking-Backups-PSN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Vim, ze je tu nekolik temat ohledne anonymyzace a stealthu cfw. Chci se vsech zeptat, dali jste si cfw s vedomim ze se rozloucite s psn, nebo jste vsichni presvedceni ze to pude vratit na ofw bez jakychkoli stop? Nevi nekdo jestli uz probehlo vyjadreni sony jak se k situaci postavi? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 sony za tim mlci jedine co se zatim vi je ten soud v USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amalka271 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ahoj muže někdo poradit stahl jsem hru mindjack škoušel jsem ji přetáhnout přes ftp přes program total comander dal jsem kopirovat celou složku hry s číslem do složky gamez ale je problem jako by ta hra se nestáhla do ps celá má3,74gb a vubec to v multitamu neukazuje tu velikost sice ukazuje jakoby že tam je ale to se nespustí a v total comanderu se to někde vždy zastaví jakoby zamrznul nenapíše že je vše přeneseno a pak ho musím ukončit mužete poradit prosím jestli mám přenášet hry přes něco jinyho nebo něco dělám špatně díky moc za radu pokud byste mohli pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Malá otázka nakopíroval jsem hru do ps3 s celou složkou BLES-01044 do složky na hdd Games najel jsem pak na multimana a tam se mi ukázala dal jsem load nahrálo to ikonu spustim hru ze začátku vše ok ale když má najet do menu spadne z5 do XBM chtěl jsem použít to z 1 stra. " pokud hra nejede, zapneme v menu emulaci BD ( BR required ) tlacitkem čtvereček na ovladači...musíte mít v mechanice jakýkoliv originál disk !!! " ale nevím kde zapnu tu emulaci BD dík za odpověd.Jinak se jedná o hru Create.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Vim, ze je tu nekolik temat ohledne anonymyzace a stealthu cfw. Chci se vsech zeptat, dali jste si cfw s vedomim ze se rozloucite s psn, nebo jste vsichni presvedceni ze to pude vratit na ofw bez jakychkoli stop? Nevi nekdo jestli uz probehlo vyjadreni sony jak se k situaci postavi? Dik jsem na PSN i s CFW a je mi to uplne fuk! Kdyz me nekdo dokaze, ze z Vas nekdo nekdy dostal ban, pak se budu bat a nepolezu tam. To ze se nekde neco pise, neverim tomu, dokud me to osobne nepotka. Je to sice muj vlastni nazor na vec, ale banany mi prijdou jako povidacky. Mozna ho par lidi dostalo, ale polozme si otazku proc??? Ze hraji na CFW online? Tomu neverim, mozna banan dostal ten, kdo se pichnul pres CFW online a hral jeste nevydanou hru...preba 2 dny pred vydanim...to si Sony zjisti lehce a banan Vam da. Tak to bylo i u X360, se svagrem jsme se drzeli zasadniho pravidla, nikdy nehrat hru pred jeho vydanim a byt online. Tenkrat byly vlny banu..co se povidalo, mi to mely zaply 12hodin denne a banan nikdy neprisel. Takze to je muj nazor na vec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 :!: dobra zprava pro Ty, co se boji bricku...byl vydan..podle testeru, ze vsech CFW nejbezpecnejsi CFW od Kmeawa.....ale podle toho co ctu, funguje nejak podobne jako JB dongle 3.41... to znamena, pri kazdem spusteni se musi nahrat nejaky program, aby byly funkcni zalohy her . Tedy efekt neni trvaly jako u waninkoka,ale po zapnuti, vzdy nahrat nejaky soubor. http://psgroove.com/content.php?666-Tutorial-How-to-Install-Kmeaw-CFW-No-Bricking-Backups-PSN Už to tam láduju. musí se zase opatchovat OFW, takže to chvilku trvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caribian Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Prosím Vás někoho kdo tomu tady rozumí.Chci vyzkoušet CFW od Kmeawe ale zajímá me jak provedu kontrolu MD5.Nevím kde a jak se to da zkontrolovat.Dík. Vsem- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Už to tam láduju. musí se zase opatchovat OFW, takže to chvilku trvá Ty ses vazne tezkej tester :thumbup:, jeste ze Te tu mame! Ale nevim jak to tam funguje se zalohama, musis nainstalit nejakej Lv2 pkg, kterej se vzdy nahraje do RAMky...jak u JB 3.41. Tak dej vedet co to je zac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Založil jsem téma zvlášť pro Kmeaw CFW... http://console-forum.net/tema/112878-kmeaw-cfw-3-55-lv2-patcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 evilive04: Já mám BCES00483 =(( Hale spouštím to souborem BCES00864 který si pak po mě vyžádá ten disk původní no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Založil jsem téma zvlášť pro Kmeaw CFW... http://console-forum.net/tema/112878-kmeaw-cfw-3-55-lv2-patcher Potvrzuji FUNKČNOST !!!! koho to zajímá běžte do tohodle vlákna. Je to i pro konzole, kterým u Waninkoka došlo k bricku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xHofa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemá někdo originální EBOOT.BIN a PARAM.SFO ke GT5 EUR (BCES00569)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 čak chci se zeptat občas když dám emu na ON tak mi to v XBM zamrzne stává se to taky někomu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 čak chci se zeptat občas když dám emu na ON tak mi to v XBM zamrzne stává se to taky někomu ? Tak já emulaci na ON dávat zatím nemusel.. Nebo když jsem zapnul Need for Speed Hot pursuit a neměl disk v mechanice, tak mi to zas vjelo do xbm, když jsem vložil nějakej disk, jelo to fpoho. Jinak, občas mi to taky zamrzne a jediný řešení je pak vytáhnout z elektřiny.. Ale to se moc nestává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Cau mam problem jelikoz mam jen 40GB HDD v PS3 tak jsem si koupil externi a chci se zeptat jestli je nakej backup manager kterej nacte i NTFS hdd protoze na FAT32 jdou jen 4GB soubory vic ne popr nake nejlepsi reseni diky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Cau mam problem jelikoz mam jen 40GB HDD v PS3 tak jsem si koupil externi a chci se zeptat jestli je nakej backup manager kterej nacte i NTFS hdd protoze na FAT32 jdou jen 4GB soubory vic ne popr nake nejlepsi reseni diky . Možná by pomohlo, když by si HDD vyjmul z krabičky, napojil ho rovnou do PC a soubory tam překopčil, tak by snad mělo jít... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ale PS3 bere jen FAT32 kam muzu kopirovat jen 4GB soubory a vazne pochybuju kdybych ho napojil primo do PC tak by tam pak sli veci soubory :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 You must delte game data to play this game... co to je? je to po tomco dám cancel na Update (hraju cod black ops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Mám ps3 CECHP 04 Fat - 160GB disk jen se pro jistotu chci ujistit že je mezi modely kde není potvrzen brick konzole dík P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Mám ps3 CECHP 04 Fat - 160GB disk jen se pro jistotu chci ujistit že je mezi modely kde není potvrzen brick konzole dík P Mrkni sem: http://console-forum.net/tema/112878-kmeaw-cfw-3-55-lv2-patcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi blbá otázka jde i na 3.55 Waninkoko CFW hrát hry z USB HDD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts