DarkmatchCZE Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi blbá otázka jde i na 3.55 Waninkoko CFW hrát hry z USB HDD ? Ano jdou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi blbá otázka jde i na 3.55 Waninkoko CFW hrát hry z USB HDD ? ano, pokud das hru na USB do adresare GAMEZ....v manažerech, mas HELP staci si zjistit jakou pouzivaji cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak jsem to taky zkusil a vše v pohodě. Měl jsem CFW od GEOHOTA a OFW jsem nainstaloval normálně přes system update.Nemusel jsem to dělat přes recovery menu.Hry co jsem zkoušeljedou všechny (GT5,MAFIA2,BLACK OPS,SINGULARITY) Mám akorát problém se singularity.Sosnul jsem verzi Singularity EUR JB PS3 READNFO-ACTiViSiON ,ale jde mi tam jen němčina a nikde nemůžu najít jak změnit jazyk.Poradíte někdo kde to změnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 je mozne ze jsi stahnul nejaky nemecky rip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 je nějaká aplikace pro podporu 1tb ntsf hdd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Zdravim lidi,dnes jsem úspěšně nainstaloval cfw od Waninkoka a hned jsem sel hodit nejakou tu hru na psko,chtel jsem to tam hodit pres FTP,ale nevim jestli to je stejnej postup jako u 3.41-hdd0-game-BLUSxxxx ? Protože když to takhle udělám tak se mi nic nezkpíruje,jen to hlásí že se to kopíruje,ale nic to nedělá,tak jestli neni nějakej jinej postup,jinak mám BlackBox_FTP_Server_v1.2_Waninkoko_CFW_3.55_Stealth_ID.pkg .Dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi neco delas spatne....tady je odkaz na navod kopirovani/spusteni kopii na waniKoko http://www.psney.4fan.cz/?p=157 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 asi neco delas spatne....tady je odkaz na navod kopirovani/spusteni kopii na waniKoko http://www.psney.4fan.cz/?p=157 Díky už mi to jede,ale stejně nechápu proč mi to nejde přes FileZillu,dřív mi to jelo v pohodě,teď už jen počkat 1000 hodin než se překopíruje GT5 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nezkousel jste prosim nekdo spustit z HDD zalohu treba Bluray filmu?? Myslim ze jsem nekde cetl,ze by to melo jit pres Multimana na kliknuti primo nejakeho Bluray spousteciho souboru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak já jsem v rozpacích. Všechno se povedlo. Dokonce jsem i pustil Hot Pursuit a jelo to. Ostatní hry mi však nejedou. Při spuštění zůstanu viset na černé obrazovce. A pak jsem dal aktualizovat ten Hot Pursuit a už je černá obrazovka i u něj :-o Dal jsem tovární nastavení, znova nainstaloval rogero manager. Zase hot pursuit jelo, dal jsem aktualizaci a zase černo. Je možné, že by to bylo tím že nemám zaškrtnuté BR Required? Zítra si jdu vyzvednout origo hry, tak to pak zkusím zapnout a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 chipoun velka pravdepodobnost protoze malo her podporuje zapnuti bez BR média Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pappy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Uprimne Bluray emulaci nechávám zapnutou na vsem a hry bezi bez problemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak já jsem v rozpacích. Všechno se povedlo. Dokonce jsem i pustil Hot Pursuit a jelo to. Ostatní hry mi však nejedou. Při spuštění zůstanu viset na černé obrazovce. A pak jsem dal aktualizovat ten Hot Pursuit a už je černá obrazovka i u něj :-oDal jsem tovární nastavení, znova nainstaloval rogero manager. Zase hot pursuit jelo, dal jsem aktualizaci a zase černo. Je možné, že by to bylo tím že nemám zaškrtnuté BR Required? Zítra si jdu vyzvednout origo hry, tak to pak zkusím zapnout a uvidím. Zapni BR emulaci (čtvereček) a vlož origo disk,pak ti to pojede vpořádku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipoun Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Děkuju Vám za rady. Tak hned zítra vyzkouším a dám vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemá někdo PS3UPDAT.PUP (patch) OFW na loadfiles? Nehci cekat 1 hodinu.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 pročetl jsem to od začátku do konce a pořád když zapnu hru tak mě to vyhodí blackscreen..:( zkoušel jsem zatím skate 3 a GT5 EUR. zítra zkusím eště GT5 US ale jinak se nevím rady neví někdo co s tím..? popřípadě jakou hru eště stáhnout a zkusit..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 pročetl jsem to od začátku do konce a pořád když zapnu hru tak mě to vyhodí blackscreen..:( zkoušel jsem zatím skate 3 a GT5 EUR. zítra zkusím eště GT5 US ale jinak se nevím rady neví někdo co s tím..? popřípadě jakou hru eště stáhnout a zkusit..? A máš v konzoli origo disk a v manageru zapnutej BR emulaci?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ano to mám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the_warrior Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 mam taky u vsech her co sem zkousel cernou obrazovku po spusteni..br emulaci mam zaplou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 mam taky u vsech her co sem zkousel cernou obrazovku po spusteni..br emulaci mam zaplou Najdi si Fix permissions pkg a spust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Najdi si Fix permissions pkg a spust A ten najdes zde: http://www.uloz.to/7469394/waninkoko-app-rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Lidi mam problem,hodil jsem do pska GT5 (hdd0-game-BCES0056) a spustil Rogero manager,ale tenhle manager GT nevidi,nevite co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ahoj, co je prosim presne ten Fix permissions pkg. ten mam aplikovat potom co udelam flash? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Vyřešeno........................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Lidi mam problem,hodil jsem do pska GT5 (hdd0-game-BCES0056) a spustil Rogero manager,ale tenhle manager GT nevidi,nevite co s tim? pokud pouzivas CFW, tak hry se davaji u Rogera do hdd0/GAMES/BCExxxxx , ale pozor, hry musi byt cele a bez upravenych ebootu a paramu. Prekopirovat cely obsah co je v adresaru kopie hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts